Bayraktar TB2 SİHA bir Avrupa ülkesine daha satıldı! Türkiye güç dengesini değiştiriyor

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bayraktar TB2 SİHA'lar için Arnavutluk ile ihracat sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Böylece Bayraktar TB2 SİHA'ların ihraç edildiği 27. ülke Arnavutluk oldu.

GİRİŞ 20.12.2022 21:10 GÜNCELLEME 20.12.2022 21:17
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Türkiye merkezli Baykar Savunma tarafından üretilen silahlı insansız hava aracı SİHA Bayraktar TB2'ler bir ülkeye daha ihraç edildi. Avrupa ülkesi Arnavutluk'un savaş doktrinlerini değiştiren etkin Türk silahlarını alması sonrasında Doğu Avrupa'da güç dengelerinin değişmesi öngörülüyor.

İHRAÇ EDİLEN 27. ÜLKE ARNAVUTLUK OLDU

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın sosyal medyadan paylaştığı anlaşmada, "Asırlar boyu birlikte yürüdüğümüz, tarihi, kültürel ve insani olarak güçlü bağlara sahip olduğumuz Arnavutluk ile ihracat sözleşmesi imzaladık. Bu anlaşmayla Bayraktar TB2 SİHA'larımız için ihracat sözleşmesi imzaladığımız ülke sayısı 27 oldu. Hayırlı ve uğurlu olsun..." ifadeleri kullanıldı.

"EL ELE GÜÇLÜ YARINLARA"

Haluk Bayraktar, "Dost ve kardeşimiz olan Arnavutluk'un azimli ve gayretli gençlerinin yüksek teknoloji geliştirme yolculuğunu desteklemek için T3 Vakfı olarak "BilimTiran" Bilim Merkezi kuruyoruz. El ele güçlü yarınlara…" sözlerini kaydetti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah başarınızı daim etsin. inanıyorum ki Türkiye aleyhine faaliyetleri destekleyen ülkelere satış yapmıyorsunuzdur. Bunu açıklamanız bizleri daha da sevindirecek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C başarılarının artarak devam etmesini nasib eylesin inşallah. Amin.
    Cevapla
  • Pençekiliç 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayyyy maşeAllahhh .yola devammm durmak yokk İllede Reis Akp İllede RTE
    Cevapla
  • Muğlalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. yünan'ı biraz daha kıstırdık.
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun DOSTLARIMIZA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak