Son Dakika: Sağlık çalışanlarının banka promosyon ödemelerinde anlaşmaya varıldı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanlığının Ziraat Bankasıyla yaptığı anlaşma çerçevesinde sağlık çalışanlarına toplam 29 bin lira promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

GİRİŞ 20.12.2022 21:10 GÜNCELLEME 21.12.2022 09:41
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Sağlık Bakanlığının Ziraat Bankasıyla yaptığı anlaşma çerçevesinde sağlık çalışanlarına toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın girişimleriyle Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı.

Buna göre, sağlık çalışanlarına, 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödemenin 27 bin lirası peşin (25 bin 200 lira nakit, 1800 lira kredi kartına para puan), 2 bin lirası ise 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde "para puan" olarak verilecek.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 147
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    benim eşim hemşire. olduğu gibi kuran kursuna muhtaç olarak bildiğimiz bir kişiye ve camiye doğalgaz faturasına gidecek.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevap ve takdir beklenmemeliydi
    Cevapla
  • emeklinin biri 1 yıl önce Şikayet Et
    emeklilerde maaşa göre promosyon, başkalarına maaşa bakılmaksızın herkese aynı promosyon ziraat bankası allah senin var ya, bunun vebalini allah size sorar inşallah
    Cevapla
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar promosyon 1000 liraya kadar haram, 5000 bin ile 10000 lira arası mekruh, 10 bin ve üzeri helaldir. Ben demiyorum haşa. O namazlı abdestli ağzına haramı helali sakız etmiş ama iş 10 bin üzeri rakamlara gelince gıkı çıkmayanlara! Adamın iki evi var, çift maaş ve çift promosyonlu gıkı çıkmıyor ne yapacaksın promosyonunu diye sorunca. Yeyiiin yeyin size helal olsun. Mühafıklara herşey serbest
    Cevapla
  • kızıl kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Denizbank 0 promosyon veriyor herhalde iflas edecek
    Cevapla
  • serko 1 yıl önce Şikayet Et
    haram degiilll güle güle harcayınnn sağlıkçılar bende meb öğretmeyim promosyon aldım çok şükür.
    Cevapla
  • He he 1 yıl önce Şikayet Et
    Hee tamam senin yorumunu bekliyorduk.. tamam alıyoruz haramsa alanların hepsinin vebali senin üzerine...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi