MSB duyurdu: Kaçmaya çalışan 8'i terörist 13 şahıs yakalandı!

MSB: Hudut Kartallarımız, Yunanistan ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 13 şahsı yakaladı. Yakalanan şahıslardan 4’ünün FETÖ, 4’ünün de PKK/KCK/PYD terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

GİRİŞ 23.12.2022 16:47 GÜNCELLEME 23.12.2022 16:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Hudutlarımızda yasa dışı geçişlere karşı mücadelemiz sürüyor. Hudut Kartallarımız, Yunanistan ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 13 şahsı yakaladı. Yakalanan şahıslardan 4’ünün FETÖ, 4’ünün de PKK/KCK/PYD terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • emins 1 yıl önce Şikayet Et
    sorgulayın sonrs sıkın kafasına...cümle aleme duyurmaya gerek yok
    Cevapla
  • dertli 1 yıl önce Şikayet Et
    fetöcüler pkakaya katılmış heryerde birlikte hareket ediyorlar hdp sıkı takibe alınmalı bütün bağlantı ve irtibat bunlar sağlıyor seçimlerdede ittifakı desteği bunlar belirliyor amerikan uşakları abd nin senaryolarıyla hareket ediyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İllede İdam İllede Şeriad İstemiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık