İstanbul'da İETT'den bilindik manzara: Yandı, çarptı, yolda kaldı!

Sultangazi'de İETT otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı. Ayrıca Sultangazi'de iki otobüs yolda kaldı. Sarıyer'de ise seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan İETT otobüsü söndürüldü.

İstanbul'da İETT'den bilindik manzara: Yandı, çarptı, yolda kaldı!
İstanbul'da İETT'den bilindik manzara: Yandı, çarptı, yolda kaldı!
GİRİŞ 24.12.2022 14:37 GÜNCELLEME 24.12.2022 14:37
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

İstanbul'da yeni bir İETT klasiği yaşandı. Sarıyer'de seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan İETT otobüsü itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Sultangazi'de ise İETT otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı. 

Ayrıca Sultangazi'de 2 İETT otobüsü yolda kaldı.

SULTANGAZİ'DE İETT OTOBÜSÜ ARACA ÇARPTI

İstanbul Sultangazi Habipler Mahallesi Edirne Eski Asfaltı'nda ilerleyen İETT otobüsü, Vefa Poyraz Caddesi'nden gelerek trafik ışıklarının bulunduğu yerden yola çıkan 10 DG 371 plakalı araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kendi etrafında döndükten sonra duran araçtaki bir kişi yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılan yaralı, hastaneye kaldırıldı.

Yaralının hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasınca da kaydedildi. Görüntülerde İETT otobüsünün caddeden yola çıkan araca çarpması, aracın kendi etrafında döndükten sonra durması yer alıyor.

YOLDA KALMIŞTI!

İstanbul Sultangazi'de 19 Aralık'ta arızalanan İETT otobüsü yolda kalırken, yolun kapanması nedeniyle sürücüler ara sokaklardan ilerledi. Bu sabah saatlerinde ise başka bir İETT otobüsünün yolda kalması nedeniyle trafikte yoğunluk oluştu.

Edinilen bilgiye göre, Uğurmumcu Mahallesi G Caddesi üzerinde ilerleyen İETT otobüsü bilinmeyen bir nedenle arıza yapıp yol ortasında kaldı. Araç yolun ortasından kalınca sürücüler ara sokaklardan ilerlemeye çalıştı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde ise otobüsün arıza yaparak yolda kaldığı ardından ise olay yerine çekicinin geldiği görülüyor. Bu sabah saatlerinde ise Cebeci Mahallesi'nde ise başka bir İETT otobüsü yolda kaldı. Bu nedenle araç kuyruğu oluştu.

SARIYER'DE İETT OTOBÜSÜ YANDI!

Sarıyer'de ise seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan İETT otobüsü itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. 

Maslak, Büyükdere Caddesi'nde saat 09.30 sıralarında ilerleyen İETT otobüsünün motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden şoför, otobüsü durdurdu. Şoför, bir anda alevlerin sardığı otobüsü söndürmek için yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürüp soğutma çalışması yaptı. Otobüsün garaja gittiği ve yangın sırasında içinde yolcu bulunmadığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 45
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda yaşayan biri olarak artık otobüslere binmiyorum, malesef can güvenliğim yok..
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem İSTİFA
    Cevapla
  • vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Uyanalım arkadaslar buparalar bizden çıkiyor
    Cevapla
  • Şoförler 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaza ya şoförden olur yada teknik bakımı yapılmamış yada bakımı yapanlar işi bilmiyordur..Bu kaçıncı kaza kardeşim İETT de araba kalmadı, bu şoförler işe ne zaman girmiş yada bakımı kimler yapmış incelenmeli..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu adamın peşinden gidene yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak