İstanbul'da yine metro arızası! Mecidiyeköy-Mahmutbey hattı 3 saat durdu

İETT'de yaşanan skandallar sürüyor. Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda oluşan teknik arıza nedeniyle seferler Nurtepe İstasyonu'ndan aktarmalı olarak yapılabildi. Binlerce yolcu mağdur olurken, yaşanan arıza 3 saat sonra giderildi.

GİRİŞ 29.12.2022 00:07 GÜNCELLEME 29.12.2022 00:09
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İETT, İstanbulluya toplu ulaşımda rezaleti yaşatmaya devam ediyor. Bu kez vatandaşlar metroda çıkan arızanın uzun süre çözülememesi nedeniyle mağdur oldu. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Nurtepe istasyonundan aktarmalı olarak yapılmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

ARIZA 3 SAAT SÜRDÜ

Aktarmanın gerçekleştirildiği Nurtepe İstasyonu'nda yolcu yoğunluğu yaşandı. Güvenlik görevlileri, metroya gelen yolculara seferlerin gecikmeli yapıldığı bilgisini verdi. Bunun üzerine bazı yolcuların otobüs duraklarına yöneldiği görüldü. Arızayı giderme çalışmaları yaklaşık 3 saatte tamamlandı. İstasyon görevlileri arızanın raylarda yaşanan bir sıkıntı nedeniyle meydana geldiğini, çalışmayla sorunun giderildiğini ve seferlerin normale döndüğünü duyurdu.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından "M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattımızda seferlerimiz normale dönmüştür" açıklaması yapıldı.

İETT otobüsü arızasına bir yenisi daha eklendiİETT otobüsü arızasına bir yenisi daha eklendi

İBB ile ilgili çarpıcı ifşaat! AK Parti döneminde sayımı 1,5 ay sürerdi, şimdi tamtakır!İBB ile ilgili çarpıcı ifşaat! AK Parti döneminde sayımı 1,5 ay sürerdi, şimdi tamtakır!

İETT’de manzara değişmiyor!İETT’de manzara değişmiyor!

İstanbul'da İETT, taksi ve servis ücretlerine zam yapıldı! Aylık akbil, öğrenci akbili ne kadar oldu?İstanbul'da İETT, taksi ve servis ücretlerine zam yapıldı! Aylık akbil, öğrenci akbili ne kadar oldu?

Avcılar'da iki katlı otobüs motosiklete çarptı! Yaralılar var!Avcılar'da iki katlı otobüs motosiklete çarptı! Yaralılar var!

İstanbul'da İETT'den bilindik manzara: Yandı, çarptı, yolda kaldı!İstanbul'da İETT'den bilindik manzara: Yandı, çarptı, yolda kaldı!

İETT otobüsünün camı patladı, şoför yolcuları azarladıİETT otobüsünün camı patladı, şoför yolcuları azarladı

KAYNAK: HABER7, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Atila 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyi ekremden beklemeyin 16 milyon seçmen
    Cevapla
  • Atila 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem hani hersek güzel olacaktı istanbullu bunu haketmiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey güzel olmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • YÖRÜK 1 yıl önce Şikayet Et
    seçimlerden önce bir keresinde marmaray 1 saat kadar arıza yapmıştı birileri orada bağırıyordu herşey çok güzel olacak diye işte herşey çok güzel olmuş
    Cevapla
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    çooook güzeeeel olmuuuş . karda yok nerde kayıyor acaba amma unuttuk lokantaya gittmiiş menüde balık rakımı var acaba . yoksa yabancılarla iş mi çeviriyor acaba bu ekrem istanbuluya hizmetin dışında her olmaz işle uğraşıyor bir tek istanbulluyla uğraşmıyor eee onlarda hakketi canım akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş yürüyün gidin işte ne bekliyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!