İBB ile ilgili çarpıcı ifşaat! AK Parti döneminde sayımı 1,5 ay sürerdi, şimdi tamtakır!

İstanbul'da toplu taşımadaki arızalar gündemden düşmezken, İETT'nin yan hizmetleri arasında yer alan yürüyen merdiven ve asansörler de "bozuk" sistemden nasibini alıyor. İBB depolarında yedek parça stokunun sıfırı tükettiği iddia ediliyor.

GİRİŞ 28.12.2022 11:07 GÜNCELLEME 28.12.2022 16:41
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Ulaşım hatlarında, çoğunluğu AK Parti döneminde yapılan yürüyen merdivenler ve asansörler, CHP döneminde sıklıkla arızalanıyor.

Günlerce tamir edilmeyi bekleyen sistemleri kullanamayan vatandaşlar, büyük mağduriyet yaşıyor. Asansörleri kullanarak üst geçitlere veya metrolara ulaşım sağlayabilen engelli vatandaşlar, günlerce devam eden arıza nedeniyle sistemleri kullanamıyor.

Engellilerin yanı sıra yaşlılar, hastalar ve çocuklu anneler İBB'nin sunduğu yürüyen merdiven ve asansör hizmetinden mahrum kalıyor.

YEDEK PARÇA DEPOLARI BOŞALDI

İstanbul'un dört bir yanında hemen her gün rastlanan bu manzaralar tepkileri de beraberinde getiriyor.

Konuyu gündemine alan Haber7 Yazarı Zekeriya Say, sorunla ilgili Metro İstanbul yetkilisiyle yaptığı görüşmeyi aktardı. Yetkilinin, depolarda yedek parça stoğunda sorun yaşandığı bilgisini paylaştığını ifade eden Say, AK Parti dönemi ile CHP dönemi arasındaki korkunç farkı gözler önüne serdi.

GELECEK YÖNETİMİN İŞİ ZOR

Zekeriya Say, resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Metro İstanbul'dan bir yetkili ile görüştüm. Yürüyen merdiven ve asansör arızalarını sordum. 'AK Parti döneminde depolar yedek parça doluydu. Sadece yıl sonu sayımı bile 1 buçuk ay sürüyordu. Şimdi depolar tam takır' dedi. O değil de, gelecek yönetimin işi çok zor!"

CHP yönetimi İETT'yi batırdı! Asırlık kurum işletilemez hale geldiCHP yönetimi İETT'yi batırdı! Asırlık kurum işletilemez hale geldi

Feci metrobüs kazasında gözler İmamoğlu'nda: CHP'li Özgür Karabat'a 15 ihale!Feci metrobüs kazasında gözler İmamoğlu'nda: CHP'li Özgür Karabat'a 15 ihale!

İstanbul'da toplu taşıma trafik canavarına döndü! 2022'de ağır bilanço: 2 ölü, 275 yaralıİstanbul'da toplu taşıma trafik canavarına döndü! 2022'de ağır bilanço: 2 ölü, 275 yaralı

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 127
  • Miço 60 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka kapıya. Troller. Size burdanda ekmek yok
    Cevapla
  • HBGOlacak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya işte bizim medyada iş yok .. oradaki adamları konuştur hemen .. ne diyorsunuz.. engelli leri taşıyorsunuz vs bu konuda bişey söylüyor muusnuz? ibb nin bu kadar vergi geliri varken veya ulaşımdan şu kadar para kazanıyorken daha bugün şu kadar zam yapılmışken çalışmayan merdivenler asansörler için ne diyorsunuz diye bi soru soran yok !!!!
    Cevapla
  • Tarsuslu 1 yıl önce Şikayet Et
    O halde Yürümeyen Merdiven diye ismini değiştirsinler. Tesadüf mü bilemem lâkin Tarsus chp belediyeside merdivenleri bir türlü çalıştıramıyor. ALLAH bu zavallılardan ülkemizi korusun.
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp neyi yönetmiş ki ,koca belediyeyi yönetecek! Allah chp zihniyetinden bu milleti kurtarsın.
    Cevapla
  • paşaaa44 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet istanbullular ekremi bir 5 yıl daha seçerseniz her şey daha güzel olacak sizin için devam edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!