CHP yönetimindeki İstanbul'da şaşırtmayan görüntü! Tramvaya binenler bakın nerede indi

İstanbul'da dün sabah arızalanan Cevizlibağ tramvayının anons yapılmadan içindeki yolcularla birlikte bakım istasyonuna çekildiği ortaya çıktı. Tramvay içindeki vatandaşlar indikleri yeri görünce yetkililere tepki gösterdi.

GİRİŞ 03.12.2022 11:54 GÜNCELLEME 05.12.2022 10:39
Bu Habere 217 Yorum Yapılmış

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan İETT'de yaşanan arızalara her gün bir yenisi ekleniyor. Peş peşe yaşanan otobüs arızlarının ardından şimdi de tramvay hatlarında yaşanan sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. 

TRAMVAY YOLCULARLA BİRLİKTE BAKIM İSTASYONUNA ÇEKİLDİ

Geçtiğimiz günlerde teknik arızalar nedeniyle seferlerin aksadığı tramvay hatlarında şimdi de ilginç olaylar yaşanmaya başladı. Dün sabah Cevizlibağ tramvayında bir arıza meydana geldi. Yaşanan arızanın ardından herhangi bir anons yapılmayan tramvay içindeki yolcularla birlikte bakım istasyonuna çekildi. 

YOLCULAR ÇILDIRDI

Bir anons yapılmadığı için meydana gelen arızadan habersiz olan yolcular tramvaydan indiklerinde kendilerini bakım istasyonunda buldu. Yaşanan olay karşısında şaşkına dönen yolcular İBB iştiraklerinden METRO İSTANBUL A.Ş yetkililerine tepki gösterdi. Bir vatandaş "Bu arıza yaptıysa niye anons yapılmadı. Dingonun ahırı mı burası? Ben nereye geldim ya?" diyerek yapılan sorumsuzluğa karşı çıktı.

PEŞ PEŞE ARIZALAR

Öte yandan İETT'de ve tramvaylarda yaşanan sıkıntılar bitmek bilmiyor. Peş peşe yaşanan metrobüs ve otobüs arızalarının ardından şimdi de peş peşe tramvay arızaları yaşanmaya başladı. Son 15 günde 4 kez tramvay arızası yaşandı. 

Yanan otobüs, arızalanan metrobüsten sonra şimdi de tehlikeli tramvay! 10 günde 3. kez...Yanan otobüs, arızalanan metrobüsten sonra şimdi de tehlikeli tramvay! 10 günde 3. kez...

CHP yönetimi İETT'yi batırdı! Asırlık kurum işletilemez hale geldiCHP yönetimi İETT'yi batırdı! Asırlık kurum işletilemez hale geldi

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 217
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu adama oy vermedim. İçim rahat. Olan İstanbul'a oluyor. Liyakatsız Ekrem bey ve ekibinden bu kadar olur
    Cevapla
  • Banges 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaskanligi koltuguna da goz dikti daha dogrusu o makam icin belediyeye hirsizlilk secimle soktular bunu kuresel sapiklar.
    Cevapla
  • Kıyas 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu'nun ekibi hızını alamamış yolcuları bile bakıma çekmiş tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne var bunda! Adamlar belli ki yolcularıda bakıma alacaklar:):):)
    Cevapla
  • Anonim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel işte içindekileri de bakıma almışlar :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı