Türkiye iadelerini istemişti... Arjantin'den Serkan Kurtuluş ve Lider Camgöz kararı

Son dakika haberi... Organize suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş ve yöneticisi Lider Camgöz'ün Türkiye'ye iadeleri, Arjantin adli makamlarınca kabul edildi.

Türkiye iadelerini istemişti... Arjantin'den Serkan Kurtuluş ve Lider Camgöz kararı
Türkiye iadelerini istemişti... Arjantin'den Serkan Kurtuluş ve Lider Camgöz kararı
GİRİŞ 25.12.2022 17:33 GÜNCELLEME 25.12.2022 17:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Interpol-Europol Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, haklarında kırmızı bülten çıkarılan Kurtuluş ve Camgöz'ün, Arjantin'de sahte pasaportla yakalandıkları hatırlatıldı.

Adalet Bakanlığınca, Kurtuluş ve Camgöz hakkında hazırlanan iade evraklarının hem diplomatik hem de Interpol kanalından Arjantin yetkili makamlarına iletildiği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Konuyla ilgili olarak gelinen son aşamada adı geçen iki şahsın ülkemize iadeleri Arjantin adli makamlarınca kabul edilmiştir. Interpol-Europol Daire Başkanlığımızca söz konusu şahısların ülkemize iade süreci İçişleri, Dışişleri ve Adalet bakanlıklarımız ile koordineli bir şekilde hassasiyetle takip edilmektedir."

AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş

SERKAN KURTULUŞ, AHMET KURTULUŞ CİNAYETİNİN KİLİT İSMİ 

25 farklı suçtan aranan Serkan Kurtuluş, AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş cinayetinin kilit ismi olarak biliniyordu.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerden anlaşılıyor alayı müptezel bunlar merak'in milliyetçileri..
    Cevapla
  • Yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelecekler krallar gibi yaşayacaklar
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler birer birer geliyorlar ama hiç biri ceza veridiğini duyulmuyor ülkemizde hangi suçlu ceza veriliyorki kravat takmış düşün beş senet takım elbisi giymiş düşün beş sene iyi halden düşün beş sene etti on beş sene gerikalanı evde çeksin vallahi bende olsam göbek ata ata gelirim
    Cevapla
  • Vanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Beş beş iyi gitmişsin haaa... Gaza gelip fazla abarttın. Yok öyle bir dünya.
    Cevapla
  • hami 1 yıl önce Şikayet Et
    kafaya bum bu kadar
    Cevapla
  • BÜYÜK AĞA 1 yıl önce Şikayet Et
    VATANDAS KİME SIGINSIN Oh hale bak önüne gelen çete kurmuş Hepsi silahlı katil sapık ruhlu para ve nam için her türlü ahlaksızlığı yapmaya müsait adamlar VATANDAŞ İSTEDİKLERİNİ VERMEYİP NE YAPSIN BUNLAR KANUNLARIN YETERSİZ OLDUGUNU BILMESELER VE BIRILERI TARAFINDAN KIRUNMAZSALAR BU İŞLERI YAPAMAZLAR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de 3 gollü galibiyet! Fenerbahçe pes etmedi
Erdoğan'dan İslam ülkelerine Gazze çağrısı: Bu davaya sahip çıkın!