EYT müjdesi sonrası CHP'den komik paylaşım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT müjdesini açıklamasının hemen ardından sosyal medyadan komik bir paylaşım yapan CHP, EYT problemini Kılıçdaroğlu'nun çözdüğünü belirterek CHP Liderine teşekkür etti.

EYT müjdesi sonrası CHP'den komik paylaşım!
EYT müjdesi sonrası CHP'den komik paylaşım!
GİRİŞ 28.12.2022 21:03 GÜNCELLEME 28.12.2022 21:06
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Emeklilikte yaşa takılanlar için milyonların beklediği açıklama biraz önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği EYT düzenlemesini açıkladı.

2 MİLYON 250 BİN KİŞİ EMEKLİ OLDU

EYT düzenlemesiyle ilgili detayları paylaşan Erdoğan, herhangi bir yaş sınırlamasının olmayacağını ve bu düzenlemeyle toplam  milyon 250 bin vatandaşın emekli olacağını söyledi. Düzenlemeyle ilgili mali yükü dengeleyecek çalışmaların da yapıldığını belirten Erdoğan, "Hemen emekli olmak istemeyenler için ayrı bir düzenleme hazırlıyoruz." dedi. 

EYT'Yİ KILIÇDAROĞLU ÇÖZMÜŞ!

Milyonları sevindiren bu açıklama sonrası insanlar mutluluğunu yaşarken, CHP'nin resmi sosyal medya hesabından komik bir paylaşım yapıldı. Yıllardır Türkiye'nin büyük bir sorunu olan EYT'yi Türkiye gündeminden çıkaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adının geçmediği paylaşımda Kemal Kılıçdaroğlu'nun mücadelesiyle bu sorunun çözüldüğü belirtilerek Kılıçdaroğlu'na 'Teşekkür' edildi.


CHP'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Sayın Genel Başkanımızın mücadelesiyle bir sorun daha çözüldü. Emeklilerimizin ve tüm halkımızın sorunlarının kalıcı çözümüne ise çok az kaldı... #EYT  #TeşekkürlerKılıçdaroğlu" ifadeleri kullanıldı. 

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 163
  • Hadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çıraklık ve staj maduru çöz bekliyoz
    Cevapla
  • Seferihisar 1923 1 yıl önce Şikayet Et
    1999 yılında çıkarılan kanun sebebiyle milyonlarca kişi 23 yıldır büyük mağduriyet yaşamaktadır. EYT magduruyetinin giderilmesiyle emekli olanların yerine, milyonlarca işsiz genç işe girecek, gençler iş aş ekmek yuva sahibi olacaktır. Teşekkürler Cumhur İttifakı, teşekkürler sayın Destici.
    Cevapla
  • Ïsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Koltuk gitcek diye eyt çıktı. Her kes bu şartlarda çalışacak. İş imkanı yok. Dünyanın neresinde 40 yaşında emeklilik var diyordu . Eyt oy için verilen rüşvettir. Herkes kaderine razı olacak. Gençlerin geleceği heder olmamalı. Menfaat için ssk ve devlet zarara sokulması. Küllü men aleyhe fen
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    adamda ki beyne bak resmen EYT Lilerle dalga geçiyor. milletin aklıile dalga geçiyor. gerçeği nede olsa onların döneminde bu sorun yapılmış mağdur edilme olmuş. pişkin pişkin güler tabi
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların utanmayan yüzlerinden herkese lazım mı desem,Allah başka kimseye vermesin mi desem bilemiyorum ama neticede bu adamlar utanmıyor.
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    adam adam değil sanki maymucuk her kapıyı açıyor reis milleti hizmete doyurdu sen de bol bol gülmeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!