Nuran'ı öldüren eşi: Sokak kedilerine bakıyor, ev işleriyle ilgilenmiyordu

İzmir'de, tartıştığı eşi Nuran Fırat'ı (36) boğazından bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ahmet Fırat'ın (41), polisteki ifadesi ortaya çıktı.

Nuran'ı öldüren eşi: Sokak kedilerine bakıyor, ev işleriyle ilgilenmiyordu
Nuran'ı öldüren eşi: Sokak kedilerine bakıyor, ev işleriyle ilgilenmiyordu
GİRİŞ 28.12.2022 21:14 GÜNCELLEME 29.12.2022 01:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 11.30 sıralarında, Karabağlar ilçesi Limontepe Mahallesi 9752 Sokak'taki evde meydana geldi. Ahmet Fırat ile eşi Nuran Fırat arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ahmet Fırat, eline geçirdiği bıçakla eşini boğazından bıçakladı. Nuran Fırat kanlar içinde kalırken, eşi olay sırasında evde olan 5 yaşındaki çocuğunu alt kattaki ev sahibine bırakıp, otomobiliyle kaçtı. Nuran Fırat'ın çığlıklarını duyan komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde Nuran Fırat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Nuran Fırat'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Biri 5, diğeri 12 yaşında iki çocukları bulunan çiftin büyük çocuklarının ise olay sırasında okulda olduğu öğrenildi.

Eşini boğazından bıçaklayarak öldüren koca tutuklandıEşini boğazından bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı

"SOKAK KEDİLERİNE BAKIYORDU"

Olay yerinden kaçan şüpheli Ahmet Fırat, Urla'da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Ahmet Fırat'ın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Son dönemde eşiyle sürekli olarak tartıştıklarını söyleyen şüphelinin "Sokak kedilerine bakıyordu. Ev işleriyle hiç ilgilenmemeye başladı. Bu yüzden daha önce de defalarca aramızda tartışma çıkmıştı" dediği öğrenildi.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • İsmail SERT 1 yıl önce Şikayet Et
    "KISASta sizin için HAYAT vardır." Allah mutlak doğruyu söyledi.
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    tek çözüm ve kurtuluş Allahın Kısas emrini yerine getirmektir. Kısas size farz kılındı buyuruluyor, Bakara 178.ayette. İslamın şartları sadece 5 değildir, namaz, oruç,zekat yanında kısasta var, emri bil maruf var..
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadın,merhameti sayesinde şehit olmuştur İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • abdullah urfalı 1 yıl önce Şikayet Et
    isviçre medeniyetsiz evlilik sözleşmesinin eseri. lanetli sözleşme ve kadın hakları adlı vahşet kanunları kan ve göz yaşından başka bir şey artırmamıştır.
    Cevapla
  • Emekli________ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Mazeret Hiç İnandırıcı Gelmedi Kedilere bakıyor Ev işlerini aksatıyor diye bir insan Öldürülmez başka bir şey olmalı diye düşünüyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi