Kılıçdaroğlu ve Akşener'den EYT açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT düzenlemesiyle ilgili detayları duyurmasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'den ilk açıklamalar geldi.

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den EYT açıklaması!
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den EYT açıklaması!
GİRİŞ 29.12.2022 00:49 GÜNCELLEME 29.12.2022 03:43
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Beştepe'de düzenlenen EYT zirvesinin ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi verdi. Erdoğan, EYT düzenlemesiyle birlikte emeklilikte yaş şartının kaldırıldığını söyledi.

Son dakika! EYT düğümü çözüldü... Başkan Erdoğan müjdeyi açıkladıSon dakika! EYT düğümü çözüldü... Başkan Erdoğan müjdeyi açıkladı

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Erdoğan'ın açıklamasının ardından EYT düzenlemesiyle ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan paylaşım geldi. 

Twitter hesabından, 18 Temmuz'daki "EYT... Loading (Yükleniyor)" paylaşımını hatırlatan Kemal Kılıçdaroğlu, "Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullanarak, düzenlemeyi kendisine mal etme çabasına girişti.

AKŞENER'DEN RİYAKAR AÇIKLAMA

Erdoğan’ın yaptığı açıklamadan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bize böyle gel Sayın Erdoğan" ifadelerini kullandı.

Akşener paylaşımının devamında, "Siyasi rekabeti dedikoduyla değil, hizmetle yap da kazanan milletimiz olsun. Yapılan düzenleme EYT'li kardeşlerime hayırlı olsun. Sırada emekli maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkarmak var. Haydi bakalım, bizden önce yap da görelim." dedi.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: KALICI ÇÖZÜMLER BULACAĞIZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "EYT düzenlemesi hayırlı, uğurlu olsun. İktidarını sürdürme ve iktidar ömrünü sündürme gayretiyle de olsa Ak Parti hükümetine adım attırmayı başardık. Seçim öncesi bu şekilde olsa da, esas seçimden sonra yıllardır bekleyen problemlerimize hızlı ve kalıcı çözümler üreteceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin yapacağı işleri içerideki muhbirlerden öğrenip sözde biz mecbur ettik demeye getiriyorlar siz bu ülkede hangi iyi ısı yaptınız chp olarak tek yaptığınız İslâm dini ile savaşmak ve her kesimi devlete düşman etmektir Akp tüm pisliğinizi temizledi ama Kürt kardeşlerimiz ve Alevî vatandaşlarımız yinede AKP ye değil kendilerine zulüm eden chp ye destek veriyorlar ana ALLAH'IN İZNİ İLE akp kazanacak seçimleri
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    hükümeti zora sokmaya çalıştığınız işiniz de boşa çıktı, karavana sultanları...sizin ülkeyide batırırız dediğiniz işler sizleri bir daha görmemek üzere yok eder inişallah...
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal ile meral ve hdpkk dan bu ülkeye ne hayır gelmişki bundan sonra gelsin arkadaş demişti yazarın biri gerçektende katılıyorum.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye adayınızı açıklamıyorsunuz o zaman; çünkü vatandaş soracak, basın soracak, Mavi vatan?? İsveç,Finlandiya Nato meselesi, Suriyede harekat , Terör saldırıyor ne yapacaksın, vs,vs. Öyle EYT den dem vurup sallamak kolay , dışarıya karşı politikanız ne bir de onu Adayınızdan dinlesek. Neredeyse bir iki ay kaldı görüşünü alacağımız bir adayınız bile yok.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz sizi 90 larda çok iyi gördük. Deprem paralarını bile memur maaşlarına kullanan acizler, şimdi iktidara ders mi veriyorsunuz. İktidara gelince o uygulayacağınız ucube sisteminizle Türkiye ancak yerinde bile saymaz geri gider. Her icraatta toplanıp kararı seçilmiş Cumhurbaşkanına Üstelikte kendi başına halkın yüzde 51 inin oyunu almış Cumhurbaşkanına yüzde 0,5 lik lider talimat verecek öyle mi. Hadi canım sende.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza