Kenan Işık'ın son durumunu eşi Beril Işık açıkladı!

Gittiği spor salonunda yere düşmesi sonucu başını çarpan oyuncu Kenan Işık, 8 yıl bitkisel hayattaydı. Işık'la ilgili yıllar sonra sevindiren haberi eşi Beril Işık verdi.

Kenan Işık'ın son durumunu eşi Beril Işık açıkladı!
Kenan Işık'ın son durumunu eşi Beril Işık açıkladı!
GİRİŞ 29.12.2022 03:41 GÜNCELLEME 29.12.2022 03:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Dadı, Kim Milyoner Olmak ister gibi dizi ve programlarla hafızalara kazınan usta oyuncu Kenan Işık, 2014 yılında gittiği spor salonunda ayağı kayarak yere düşmesi sonucu başını çarparak komaya girmişti. Yaklaşık 8 yıla yakındır tedavi gören Kenan Işık hakkında herkesi sevindiren bir haber geldi. Güzel haberi eşi Beril Işık açıkladı.

Tedavisi evde devam eden usta oyuncunun sağlığı hakkında eşi Beril Işık'tan mutlu eden bir açıklama geldi. Işık'ın her şeyi duyduğunu fakat tepki veremediğini kaydeden Beril Işık, "Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor." dedi.

Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama!Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama!

DUYUYOR AMA TEPKİ VEREMİYORDU

Kenan Işık'ın artık gözleriyle iletişim kurabildiğini söyleyen Beril Işık, "Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER GLOBAL
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • mürşid 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepimize büyük bir ibret dersi.Kendinize gelin,aklınızı başınıza alın,bir kılcal damar arızasıyla bile sizi hayattan sevdiklerinizden ,ümit ve hayallerinizden koparabilirim.Verilen nimetlerin kadru kıymetini biliniz diye bizlere uyarı olarak göstermektedir.
    Cevapla
  • Alp-Er 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevindim,
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayırlısıyla şifa ver Yarabbim sen şifa verenlerin en hayırlısı olasın
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne büyük bir ibret kaynağı. Halimize ne kadar sukretsek az. Allah cümle hastalarimiza kalıcı şifa versin...
    Cevapla
  • Nihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı