Diriliş Ertuğrul’dan Tatlı Hayat, Acı Aşk dizisine büyük transfer! Ezberleri bozmaya geliyor

Uyanış Büyük Selçuklu, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kut’ül Amare, Kuzey Güney, Fatmagül’ün Suçu Ne gibi yapımlarda yer alan Kaan Taşaner, yepyeni projeyle ekranlara dönüyor. Son olarak Gecenin Ucunda’da üstlendiği ‘Mert’ karakteriyle adından söz ettiren Kaan Taşaner, Tatlı Hayat, Acı Aşk dizisine katılıyor.

Diriliş Ertuğrul’dan Tatlı Hayat, Acı Aşk dizisine büyük transfer! Ezberleri bozmaya geliyor
Diriliş Ertuğrul’dan Tatlı Hayat, Acı Aşk dizisine büyük transfer! Ezberleri bozmaya geliyor
GİRİŞ 30.12.2022 12:56 GÜNCELLEME 30.12.2022 12:56

Hatice Memiş’in yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan Tatlı Hayat, Acı Aşk dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Osman Enes Yakut’un yapımcısı olduğu Baba Yapım imzalı Tatlı Hayat, Acı Aşk dizisine Diriliş Ertuğrul’un Gündoğdu Bey’i Kaan Taşaner katılıyor.

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’nin Sadi Payaslı'sı Akif'te! Yeni rolü ağızları açık bıraktırdıGelsin Hayat Bildiğin Gibi’nin Sadi Payaslı'sı Akif'te! Yeni rolü ağızları açık bıraktırdı

Diriliş Ertuğrul’da senaryo gereği Ertuğrul Gazi’nin kardeşi ve Süleyman Şah’ın oğlu rolünü üstlenen ve performansıyla takdir toplayan Kaan Taşaner, Tatlı Hayat, Acı Aşk dizisiyle el sıkıştı. Salih Tuna’nın senaryosunu kaleme aldığı Gecenin Ucunda dizisinde de rol alan Kaan Taşaner, Tatlı Hayat, Acı Aşk’la ekranlara bomba gibi dönüyor.

Sevilen oyuncu, Uyanış Büyük Selçuklu’da ‘Mithras / Marcus’, Mehmetçik Kut’ül Amare’de ‘Süleyman Askeri’, Kuzey Güney’de ‘Komiser Şeref’ ve Fatmagül’ün Suçu Ne’de ‘Erdoğan Yaşaran’ karakteriyle kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...