Kaza sonucu 5 domuzu öldürdü: Çok şükür canımıza bir şey olmadı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde otomobilin çarptığı 5 domuz öldü. Kaza yapan sürücü, "Çok şükür canımıza bir şey olmadı." ifadelerini kullandı.

Kaza sonucu 5 domuzu öldürdü: Çok şükür canımıza bir şey olmadı
Kaza sonucu 5 domuzu öldürdü: Çok şükür canımıza bir şey olmadı
GİRİŞ 29.12.2022 18:31 GÜNCELLEME 29.12.2022 18:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bodrum'dan Muğla yönüne giden Ömer Zeybek yönetimindeki 48 AFA 786 plakalı otomobil, aniden yola çıkan 15 kadar domuzun bulunduğu sürüye çarptı. Kazada, 5 domuz can verdi.

EMNİYET KEMERİ HAYATINI KURTARDI

Zeybek ise kazayı emniyet kemerinin takılı olması sayesinde yara almadan atlattı, araçta hasar oluştu. Ölen domuzlar belediye görevlileri tarafından yoldan kaldırıldı.

"ÇOK ŞÜKÜR CANIMIZA BİR ŞEY OLMADI"

Sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyaran Ömer Zeybek, "Daha büyük hasar almaktan zor kurtuldum. Allah'tan hızım da azdı, ortalama 70-80 kilometre ile gidiyordum. Daha hızlı olsaydım takla atabilirdim ya da savrularak yol dışına da çıkabilirdim. 5 domuz telef oldu. Daha önce bu yol üzerinde domuz gördüm ama hep 1-2 taneydi. Bu keçi sürüsü gibi çok fazlaydı. Çok şükür canımıza bir şey olmadı" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • asil 1 yıl önce Şikayet Et
    aaa nerde hayvan haklari. yürüyün domuzlari kurtaralim
    Cevapla
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdülbaki kardeşim diline yüreğine sağlıkk
    Cevapla
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    o yolda yavas gıdecen baska caresı yok
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de o mevkide gece vakti yavru domuza çarpmıştım. Arabamın radyatörü hasar aldı. Büyük domuza çarpsaydım, aracım pert olurdu sanırım
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaftancıoğlu ve kocası çok üzülmüştür. Bedava domuz eti çöpe gitti. Haber verseler belki yetişir mismil olmadan haç çıkartarak keserlerdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!