Kuruluş Osman 111.bölüm fragmanı: Bala sağ salim kurtulabilecek mi? Tehlike tohumları saçtı!

Kuruluş Osman 111.bölüm fragmanında Osman Bey, hiç beklemedikleri anda beklemedikleri yerden saldıracağının sinyallerini verir. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında rehin tutulan Bala’nın hayatının tehlike altına girmesi ve İsmihan'ın son oyunu tehlikenin dozunu katlayarak artırır.

GİRİŞ 11.01.2023 09:04 GÜNCELLEME 11.01.2023 09:04
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

‘’Nice azlar, nice çoklara galip geldi’’ çıkışına imza atan Osman Bey’in bir an bile pes etmeden meydan okuması Kuruluş Osman 111.bölüm fragmanında ön plana yerleşti. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında ‘’İsmihan Sultan, haydi çık karşıma!’’ diyerek korkusuzca rest çeken Bala’yı ne yazık ki talihsiz bir son bekler.

TRT1 Teşkilat'tan bayram havası estirecek haber! Merak ettikleri soru yanıt bulduTRT1 Teşkilat'tan bayram havası estirecek haber! Merak ettikleri soru yanıt buldu

İsmihan Sultan yapacaklarına bir yenisini daha ekler ve karşısında güçlü bir duruş sergileyen Bala’yı hedef tahtasına oturtur. Yerinde durmak bilmeyen İsmihan Sultan’ın Bala’yı ele geçirmesiyle Kuruluş Osman’da kartlar yeniden dağıtılır. Bala’nın ağzını kapatan ve kollarını bağlayan İsmihan Sultan, Osman Bey'i ‘’Hoş geldin Osman’’ diyerek karşılaması gerilimi bambaşka bir boyuta taşır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 34
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Malkoçoğlunu geçti
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    tarihle alakası olmayan olayları sacmasapan anlatıp uzatıyorlar artık benim gibi binlerce kişide izlemez oldu ne uzatıyorsun Osman biter Orhan başlar bu kadar basit
    Cevapla
  • selim ileri 1 yıl önce Şikayet Et
    diziyi sırf başroldeki adam yüzünden hiç izlemedim. adam sinema oyuncusu değil de tiyatro oyuncısı. abartılı kasıntılı hareketler sinema ve ya dizi filem yakışmaz, ancak tiyatroya yakışır. hele hele iyi adam rolüne hiç kötü adam sırıtmaları yakışır mı Allah aşkına!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerden çıktı bu İsmihan sultan, Selçukluda böyle bir hain var mıydı
    Cevapla
  • yücel 1 yıl önce Şikayet Et
    dizilerin içine ettiler artık izlemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!