TRT1 Teşkilat'tan bayram havası estirecek haber! Merak ettikleri soru yanıt buldu

Aksiyonun her hafta had safhaya çıktığı Teşkilat dizisinin yayın tarihinde değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı. 1 Ocak Pazar tarihinde yayınlanmayan Teşkilat’ın yeni bölüm yayın tarihi izleyenler tarafından araştırma konusu haline getirildi. İşte, merak edilen ayrıntılar…

GİRİŞ 08.01.2023 09:44 GÜNCELLEME 08.01.2023 09:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sürükleyici olaylarıyla izleyenlerin gözünü bir saniye ayırmadan seyrettiği Teşkilat dizisi 3.sezonda da rağbet görmeye devam ediyor. ‘Ömer Atmaca’ karakterinin dahil edilmesiyle beraber olayların farklı bir boyuta taşındığı Teşkilat dizisi ekranlara çok kısa bir mola verecek.

Gönül Dağı 81.bölüm fragmanında Taner'in geleceğini etkileyecek karar! İlk defa görüyorGönül Dağı 81.bölüm fragmanında Taner'in geleceğini etkileyecek karar! İlk defa görüyor

Verdiği mesajlarla izleyenler üzerinde unutulmaz etkiler bıraktıran Teşkilat dizisinin 1 Ocak Pazar günü yayınlanmaması takipçilerini hüsrana uğrattı. Yılbaşı haftasının araya girmesinden ötürü ekranlarda görünmeyen Teşkilat’ın yeni bölüm yayın tarihi izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktırdı.

Kuruluş Osman 111.bölüm fragmanı: Bala sağ salim kurtulabilecek mi? Tehlike tohumları saçtı!Kuruluş Osman 111.bölüm fragmanı: Bala sağ salim kurtulabilecek mi? Tehlike tohumları saçtı!

Çarpıcı sahneleriyle her hafta sosyal medyanın gündemine oturmayı başaran Teşkilat dizisinin 8 Ocak Pazar tarihinde ekrana dönüş yapması bekleniyor. Öte taraftan Teşkilat 60.bölüm fragmanında Zehra'nın dudaklarından dökülen kelimeler ve Ömer hakkında şimdiye kadar kalbinde saklı tuttuğu duyguları haykırması izleyenleri mest etti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • E.k 1 yıl önce Şikayet Et
    Bencede biran önce kadro güçlendirilmeli oyuncu eksikliği var 2 3 kişiyle koca bi dizi yürümez
    Cevapla
  • Sinem 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha dün serdar diye ağlıyordu ne çabuk unuttu bu ne yaaaa
    Cevapla
  • Kuşçubaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Film amacından saptı, artık izleyiciyi şaşırtmıyor. Ayrıca Zehra karakteri bu kadar savrulamaz. Üstelik bu tip bir senaryoda
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zehra karakterini kaşarlaştırdılar sermet tipi oyunculuğa yakışmıyor bizimkilerin hateına almışlardı
    Cevapla
  • Alp Arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Önüne gelenle sevgi aşk yaşayan bir Zehra modeli Yoookkkkkkk...bu kadarı fazla laubalilik...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi