Gönül Dağı 81.bölüm fragmanında Taner'in geleceğini etkileyecek karar! İlk defa görüyor

Doğallığın ve samimiyetin en yoğun haliyle hissedildiği Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanında heyecan verici görüntüler paylaşıldı. İzleyenlerin ekranın başından bir an dahi ayrılmaksızın takip ettiği Gönül Dağı 81.bölüm fragmanında Halime’nin verdiği karar olayların seyrini etkileyecek.

GİRİŞ 05.01.2023 10:33 GÜNCELLEME 05.01.2023 10:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Gönül Dağı 81.bölüm fragmanında Taner’in annesi Halime işlerin rengini değiştirecek bir karar verir. Aile sıcaklığını iliklerinize kadar hissedeceğiniz Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Halime’nin artık bebeğe bakamayacağını öğrenen Taner, annesine daha fazla yük olmak istemez.

TRT1 Teşkilat'tan bayram havası estirecek haber! Merak ettikleri soru yanıt bulduTRT1 Teşkilat'tan bayram havası estirecek haber! Merak ettikleri soru yanıt buldu

Halime’nin aldığı karardan sonra başka çaresi kalmayan Taner, soluğu Gülsüm Öğretmen’in evinde alır. Gülsüm Öğretmen’in evinde Selma Öğretmen’in bebekle beraber uyuduğunu gören Taner şaşkınlığını gizleyemeyip etkisinde kalır.

Kuruluş Osman 111.bölüm fragmanı: Bala sağ salim kurtulabilecek mi? Tehlike tohumları saçtı!Kuruluş Osman 111.bölüm fragmanı: Bala sağ salim kurtulabilecek mi? Tehlike tohumları saçtı!

Öte yandan Taner’in Dilek hakkında, ‘’Biliyorum bu defa gelmeyecek, ama ben ona gideceğim. Ömrüm bittiğinde ona vardığımda içimde sadece o olsun istiyorum’’ sözleri izleyenleri duygulandırdı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • a.60 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılbaşı akşamı televizyonda eğlence proğramı izlemem.Gönül Dağını izleyeyim dedim Nasıl bir uyanıklık ve nasıl bir senaryo ise kundak daki bebeğe sünnet düğünü yaptınız.Tesadüf yılbaşı akşamına denk geldi.Beni bir sonraki hafta zor görürsünüz sizi izlerken.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!