Mersin'de görev başındaki kadın doktora darp; 2 gözaltı

Mersin'de, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Tuğba Karakaş'ı görev başında darbeden 2 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'de görev başındaki kadın doktora darp; 2 gözaltı
Mersin'de görev başındaki kadın doktora darp; 2 gözaltı
GİRİŞ 03.01.2023 02:11 GÜNCELLEME 03.01.2023 02:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan doktor Tuğba Karakaş, bugün poliklinikte hasta muayene ettiği sırada Z.T. ve S.V. odaya girdi.

Hemşirenin hasta mahremiyetini ihlal ettikleri için odadan çıkmasını istediği ikili ile sağlık görevlileri arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Z.T. ve S.V., iddiaya göre doktor Tuğba Karakaş'ı darbetti.

Hastanenin güvenlik görevlilerince uzaklaştırılan şüpheliler, doktorun 'Beyaz Kod' bildirimi yapmasının ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • NİYAZİ KARACA 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorumuza geçmiş olsun, yapılanları asla kabul edilemez buluyorum ama lütfen sizler de kendinizi biraz hastanın yerine koyarak görev yapın, hastayı anlamaya çalışın. Siz sadece kuralları uygulamaya çalışırsanız, karşınızdaki hastaya bunu anlatamazsınız.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bilir ne yaptın,ne dedin hastaya ki sana saldırdı ,sağlıkda siddet yasası çıktığı günden beri hekimler hastalara çooook kötü davranıyor , hastaları çook hakir görüyorlar
    Cevapla
  • TRAKYA 1 yıl önce Şikayet Et
    edirne tıp fakultesi anadoluda olsa doktor katliyamı olur bakın bende söylemesi , doktorlara söylüyorum hastalarda insan, insan olamayacaksan yapma bu görevi
    Cevapla
  • türbedar 1 yıl önce Şikayet Et
    SERBEST KALACAKLAR malesef. caydırıcı ceza yok,formalite bir iki gün göz altı sonra sal gitsin
    Cevapla
  • cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle oldu. bir gün sonra serbest kaldılar.
    Cevapla
  • mavi joker 1 yıl önce Şikayet Et
    doktorumuza gecmıs olsun dılıyoruz .ıslerı kolay degıl .lakın hastalarada sefkatle yaklasılmalı .onlarında canları yanıyor .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."