Adana'da tefeci operasyonu: 21 gözaltı

Adana'da tefecilik yoluyla 12 milyon 600 bin TL haksız kazanç elde ettiği öne sürülen 21 şüphelinin yakalanması için şafak operasyonu düzenlendi. Aralarında 'Binbir Surat' lakaplı Zeynep K.'nin de olduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 03.01.2023 09:11 GÜNCELLEME 03.01.2023 14:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, tefecilik yaptığı öne sürülen 21 kişiyi tespit etti. Şüphelilerin, paraya ihtiyacı olan 254 kişiye senet ve çek karşılığı faizle borç verdiği, borcunu ödeyemeyenleri ise icraya vererek 12 milyon 600 bin TL haksız kazanç elde ettikleri belirlendi.

Ekipler, bu sabah 21 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Daha önce de 'tefecilik' suçundan gözaltına alınan 'Binbir Surat' lakaplı Zeynep K.'nin de aralarında olduğu çok sayıda şüpheli, gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • hakan er 1 yıl önce Şikayet Et
    tefeciler cehennemde ateşiniz hiç sönmesin
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yüzleri neden kapatılıyor herkes tanısında birdaha tuzağa düşmesinler.
    Cevapla
  • sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Besili tipler cezaevi yarayacakmı onlara
    Cevapla
  • ökkeş 1 yıl önce Şikayet Et
    gözaltına alsan noluı adam 3. cinayetini işlemiş dışarda geziyor. üç eş tanesini sallandıracaksın bak bakalım bir daha yapıyorlar mı ? yapanın yanına kar kalıyor sonra diyoruz niye suç sayısı fazla
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Gene Adana!...Yıkın Adana'yı..
    Cevapla
  • ADANALI 1 yıl önce Şikayet Et
    adanaya kurban ol
    Cevapla
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıcaktan oluyo galiba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü