Eda Taşpınar'ın skandal paylaşımına soruşturma başlatıldı

Eda Taşpınar'ın sosyal medyada cami içerisinde çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re'sen soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 03.01.2023 10:07 GÜNCELLEME 03.01.2023 15:29
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Tasarımcı Eda Taşpınar'ın Instagram hesabından paylaştığı skandal fotoğraflar tepkiyle karşılandı. Taşpınar'ın bir otelin içerisinde bulunan Sultanahmet Cezaevi Camii/Hayyatin-i Hassa Camii'nde uygunsuz bir şekilde verdiği pozlar sosyal medyada da gündem oldu.

TEPKİLER SONRASI FOTOĞRAFI SİLDİ!

Taşpınar'ın camide çektiği skandal fotoğrafların görüntüleri ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve tepkiler art arda geldi.

Eda Taşpınar ise cami içerisindeki uygunsuz bir şekilde, dini değerleri hiçe sayarak çektirdiği karelerle ilgili olarak gelen tepkiler sonrasında Instagram hesabından fotoğrafları sildi fakat özür dilemedi. 

RE'SEN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Skandal paylaşıma ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re'sen soruşturma başlattı. 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 114
  • Güngör D. 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz nasil ki hakkımız olan değerleri almaya gayret gösteriyoruz onlarda 100 yıl önce ele geçirdikleri yönetimi ve ticareti ellerinde tutmaya çalışıyorlar. Bildileri yol bu milleti ve değerlerini itibarsızlaştırmak. Değerlerimize daha fazla tutunalım.
    Cevapla
  • BJK .64 1 yıl önce Şikayet Et
    Gündem de olmak için imansıs bizi tahrik ediyor ama yeter artık
    Cevapla
  • Ömer Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı insanlar hayvanlardan daha aşağıya ddüşerler bu kendini bilmezde düşmekiçin reklam yapıyor Yuh olsun
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Terbiyesizliğe tahammülümüz yok. Devletimizi göreve davete ediyoruz. Müslüman Türk Halkına Ağır Hakaret Var.
    Cevapla
  • Zülfükar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi insan bozması müsveddeler için yaşasın cehennem .özgürlük diye haykırırlar ama yalnızca kendilerinle özgürlük başkalarının mukaddesatiymis dini imiş hakkı imiş bunlar önemli değil .bunlar aşağıların en asagisidirlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!