Teşkilat 60.bölüm fragmanında yeri yerinden oynatacak itiraf! Son noktayı koyuyor

Teşkilat 60.bölüm fragmanında Zehra ve Ömer arasındaki büyük yüzleşme heyecan yüklü dakikalara sahne oldu. Uzun yıllar geçtikten sonra ilk defa karşı karşıya gelen Zehra ve Ömer’in diyalogları Teşkilat yeni bölüm fragmanına damgasını vurdu.

GİRİŞ 08.01.2023 12:01 GÜNCELLEME 08.01.2023 12:01
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Teşkilat 60.bölüm fragmanında artık sessiz kalmak istemeyen ve aradığı sorulara yanıt arayan Ömer, nihayet Zehra’nın karşısına dikilir. Teşkilat yeni bölüm fragmanında Ömer, ‘Sevdin mi sen beni? Neden yüz üstü bırakıp gittin?’ şeklinde ifadelere yer vererek Zehra’yı sorguya çeker.

Alparslan Büyük Selçuklu 41.bölüm fragmanı ''Musallaya serilen sen değil, hasımların olacak''Alparslan Büyük Selçuklu 41.bölüm fragmanı ''Musallaya serilen sen değil, hasımların olacak''

Ömer’in kendisini suçlamaktan vazgeçmesi gerektiğinin özellikle altını çizen Zehra, ‘Sevdim, her şeyden çok sevdim’ diye haykırması heyecanı ikiye katlar.

Zehra, ‘Sen benim kahramanımdın. Hayrandım ben sana. Tek derdim senin gözüne girebilmekti. Bunun için ne kadar çabaladım senin haberin var mı? Ben kendimi sana beğendirmeye adadım hayatımı. Hayatımda kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim ki.’ itirafıyla Teşkilat seyircisine duygu dolu anlar yaşattı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • mesutto 1 yıl önce Şikayet Et
    eskı sevgılısını cok cabuk unuttu beee
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömer iyi bir dayağı hak ediyor. Hep artistlik peşinde..
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezon çok güzeldi. Bu yeni sezon berbat bu ne be kardeşim iki kişi ile operasyon düzenleniyor bolca aşk yaşıyorlar, iki kişi mafya gibi saçma sapan bir dizi oldu. Yazık üstüne koyarak geleceklerine berbat ettiler.
    Cevapla
  • vatandash 1 yıl önce Şikayet Et
    ikinci sezonda belki topu toplam iki bölüm izlemisimdir anca.. o kadar kalitesizki bakmak icin kendimi zorlamam lazim.. o sevmedigniz serdar bile daha iyiydi..
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Me too, diyorum!;
    Cevapla
  • acaba 1 yıl önce Şikayet Et
    trt diriliş kuruluş v.s ile nispeten güzel başlanğıçlar yaptı.. ancak bu dizi ile tosladı.. ismini teşkilAŞK olarak değiştirin gitsin.. manevi değerler hiç ön planda değil. illaki bayrak ve devlet başüstü değerlerimizden ancak başka hiçbir değer yok gibi maneviyattan iz yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı