Alparslan Büyük Selçuklu 41.bölüm fragmanı ''Musallaya serilen sen değil, hasımların olacak''

Tarihe ışık tutan sahneleriyle seyirciyi etkisi altında bıraktıran Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 41.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT1’in yüksek bütçeli projesi Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında heyecan çıtasını en yukarı taşıyacak gelişmeler yaşandı.

GİRİŞ 09.01.2023 12:28 GÜNCELLEME 09.01.2023 12:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tüm ekibin büyük bir özveri içerisinde çalışmalarını yürüttüğü Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölüm fragmanı görücüye çıktı. Sıkı bir tempoda faaliyet gösteren ve her bölümü derin bir heyecana sahne olan Alparslan Büyük Selçuklu 41.bölüm fragmanında sürpriz gelişme meydana geldi.

Teşkilat 60.bölüm fragmanında yeri yerinden oynatacak itiraf! Son noktayı koyuyorTeşkilat 60.bölüm fragmanında yeri yerinden oynatacak itiraf! Son noktayı koyuyor

Gerek konusuyla gerekse kadrosuyla reyting listesini kasıp kavurmayı başaran Alparslan Büyük Selçuklu’da bu hafta da heyecanın ardı arkası kesilmeyecek. Dikkat çeken sahneleri ve oyuncuların etkileyici performanslarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Alparslan Büyük Selçuklu 41.bölüm fragmanı izleyenler tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yönetmenliğini Sedat İnci'nin, proje tasarımını ve senaristliğini Emre Konuk'un yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu 41.bölümüyle 9 Ocak Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • kenan alevli, 1 yıl önce Şikayet Et
    ibhaim yınal bey, son bölümde sultan tuğrula ne demişti: devleti kuran türkmenleri unutup gulamları doldurdun! bence ibrahim yınal sonuna kadar haklıydı. selçuklular bir Türk devleti olarak doğup bir fars devleti olarak yıkıldılar. osmanlı da bir Türk devleti olarak doğup bir arap devleti olarak yıkıldı. şimdi de ülkemizdeki suriyeliler nedeniyle Türkiye devleti bir Türk devleti olarak doğdu, bir ortadoğu arap devleti olma yolunda ilerliyor. suriyeliler ülkemize yerleştirilmiş bir demografik bombadır!
    Cevapla
  • Şahin Dursunoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihsel gerçeklere uymayan bir yorum.Hâyâli ve duygusal.
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelilerin geldiği topraklar 100 yıl önce yaklaşık Türk toprağı idi!!!! Burada gelenlerin bir kısmıda Türkmendir, çoğuds eski tebamız!!!!! Cahillik çok kötü bir şey... Her konuşulanın ve yazılanın bir vebali vardır
    Cevapla
  • Revah Fatima 1 yıl önce Şikayet Et
    Din kardeşine bu kin ateşe sürükler.Kisi kınadığını yaşamadan ölmez.
    Cevapla
  • Baybars 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli dedigin çerkez Türkmen be ey tarih hakikat bilmez devletler doğar büyür ölür bu ALLAH un sünnetidir HÜKÜM VE EDEBİYET ÖLÜMSÜZLÜK SADECE ALLAH A AİTTİR
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    agzina saglik kardes, helal olsun sana,
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin Türk olduğun ne malum? İşin garibi bu Arap düşmanlığı üzerinden İslam düşmanlığı yaıp Türk milliyetçiliği taslayanların fikir babaları hep Yahudi Sabetayistler, eminim kendileri de o zümrelerden, İsraile olan sevgilerinden belli zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı