Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni gelişme!

Ankara'da, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş'in (38) öldürülmesiyle ilgili 4 şüpheli daha adliye sevk edildi. Adliyeye dün sevk edilen 3 şüpheli, tutuklanmıştı.

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni gelişme!
Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni gelişme!
GİRİŞ 04.01.2023 17:27 GÜNCELLEME 04.01.2023 17:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, 30 Aralık'ta, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı.

Cinayetle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınanlardan motosikleti kullanan Vedat B. ile Hakan S. ve Zekeriya A., dün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, 'tasarlayarak öldürme' suçundan tutuklandı. 

Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınanlardan U.K., M.U., E.V. ve M.Y. de emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılık sorguları sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Türkiyem 1 yıl önce Şikayet Et
    MHP yi karıştırmak için fitne çıkarmak için yamyamlar fırt bekliyor acilen fitneye maal vermemek için kapsamlı açıklama yapılması lazım .
    Cevapla
  • Musdullu 1 yıl önce Şikayet Et
    RAHMETlLİ ,Uyuşturucu mafyasını rahatsız etmiş olabilir mi acaba ,Abdestli namazlı Allah'tan korkan iyi bir insanmış ve üzüldüm , iyilere yer yok dünyada
    Cevapla
  • Aslı baykal 1 yıl önce Şikayet Et
    birde kamuoyuna doyurucu bilgi verilse. BND bin dhkpc bin pkk nın katliamları siyasi suikastleri sessiz sedasız geliştiriliyor!
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    bu şahsın tüm hesapları mailleri telefonu incelensin kimlerle bağlantı kurmuş....ortada alçakça bir fitne dolanıyor bakalım fetö ve peker işin neresinde chpkk ve meral işin neresinde hadi görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. kimse sonradan ağlamasın anırmasın ona göre oyun daha yeni başlıyor...Rabbim tuzakları bozandır....
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    bu şahsın tüm hesapları mailleri telefonu incelensin kimlerle bağlantı kurmuş....ortada alçakça bir fitne dolanıyor bakalım fetö ve peker işin neresinde chpkk ve meral işin neresinde hadi görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. kimse sonradan ağlamasın anırmasın ona göre oyun daha yeni başlıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!