Tokat'ta şehit aileleriyle buluşan Bakan Akar'dan 'Terörle mücadele karalılık' mesajı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tokat'ta Valilik tarafından düzenlenen etkinlikte şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Akar, etkinlikte yaptığı konuşmada "Terörle mücadelede kararlılık" mesajı verdi.

GİRİŞ 06.01.2023 22:12 GÜNCELLEME 06.01.2023 22:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Hulusi Akar, “Yurt içinde kökü kazınmakta olan teröristlerin yurt dışındaki kalıntıları da Mehmetçik tarafından kovalanmakta. Onların bütün barınakları, sığınakları, inleri Mehmetçik tarafından başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediyor” dedi.

YİĞİTLER YATAĞI TOKAT'TA BULUNMAKTAN GURUR DUYDUĞUNU İFADE ETTİ

Akar, Valilik tarafından düzenlenen etkinlikte şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. “Yiğitler yatağı” olarak nitelendirilen Anadolu’nun incisi Tokat’ta bulunmaktan, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmek duyduğu gururu ifade eden Akar, konuşmasının başında şehitlere rahmet, gazilere şifa dileklerini iletti.

Şehit aileleri ve gazilerin tüm toplum nezdindeki önemine vurgu yapan Akar, şehitlerin ve gazilerin kanları sayesinde bu toprakların vatan olduğunu belirtti.

'ASİL MİLLETİMİZİ BU MUSİBETTEN KURTARMAKTA KARARLIYIZ'

Terörle mücadelenin tek yürek, tek yumruk olarak sürdüğünü ifade eden Akar, “85 milyon vatandaşımızın güvenliği, savunmasına yönelik gayret içindeyiz. Faaliyetlerimiz büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyor. Yurt içinde kökü kazınmakta olan teröristlerin yurt dışındaki kalıntıları da Mehmetçik tarafından kovalanmakta. Onların bütün barınakları, sığınakları, inleri Mehmetçik tarafından başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediyor. Asil milletimizi 40 yıldır başına bela olan bu musibetten kurtarmakta kararlıyız, amacımız bu” diye konuştu. 

BAKAN AKAR VATANDAŞLARIN SEVGİ GÖSTERİSİYLE KARŞILANDI

Şehit ailelerinin ve gazilerin yakın ilgisiyle karşılanan Bakan Akar’a Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Sinan Yayla da eşlik etti. 

Öte yandan Bakan Akar, faaliyet öncesi cuma namazını kıldığı Gazi Osman Paşa Camii’nin çıkışında vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılandı. 

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • İSMAİL 1 yıl önce Şikayet Et
    tokat'ımıza hoş geldiniz sayın bakanım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal be paşam Allah korusun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı