TRT1 Gönül Dağı 82.bölüm fragmanı: ''Beni evime getirin! Öleceksem yuvamda öleyim''

Gönül Dağı’nda Halime’nin sağlık probleminin ortaya çıkışıyla beraber hüzün rüzgarları sert esmeye başladı. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Halime imtihanların en büyüğünü verirken, Taner başta olmak üzere tüm sevdiklerinin yüreği kan ağladı.

GİRİŞ 12.01.2023 09:15 GÜNCELLEME 12.01.2023 09:15
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı’nda Halime’nin ölümcül bir hastalıkla mücadele ettiğini öğrenen Taner ile Zahide’nin boğazı düğümlenir. Hiç beklemedikleri bir anda aldıkları haber karşısında can evinden vurulan Zahide ve Taner, gözyaşlarını kontrol etmekte güçlük çeker.

Mehmet Bozdağ’ın dizisi Ateş Kuşları’nda peş peşe değişiklik! Boşalan koltuğu devraldıMehmet Bozdağ’ın dizisi Ateş Kuşları’nda peş peşe değişiklik! Boşalan koltuğu devraldı

Gönül Dağı’nda Halime artık sağlık açısından ciddi bir tehdit oluşturan bir durumla karşı karşıyadır ve onu bundan böyle zorlu sınav beklemektedir. Canından çok sevdikleri annelerinin hasta olmasına dayanamayan Taner ile Zahide’nin yüreği sızım sızım sızlar. Gönül Dağı’nda hiçbir karşılıksız beklemeksizin sevdikleri ve değer verdikleri annelerinin zor gününde de yanında olmaları izleyenlerin boğazını düğümledi.

Gönül Dağı 82.bölüm fragmanında Halime'nin hiç vakit kaybetmeden hastaneye yatış yapması gerekmektedir. ''Ola ki dönemeyecek gibi olursam beni evime getirin! Öleceksem yuvamda öleyim'' sözleri herkesi derinden yaraladı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Melo 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle diziler sürekli olsun ve ailece izlensin bu şekilde başka bir var mı ellerine sağlık
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziden ayıracaklar sanırım.. Giden gelmiyor çünkü..
    Cevapla
  • İso 1 yıl önce Şikayet Et
    Ailelerin psikolojik olarak bozuk olduğu bir dönemde bu diziler ne kadar mantıklı bilemiyorum...
    Cevapla
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Cahile bak git kardeşlerim izle yada foxun kanal d nin insanları egoya kendini bilmişliğe iten filmlerini izle sen ne güzel birlik beraberlik konusu var filmde tabi biri birini aldatmıyorya ondan çakici gelmiyor konusu
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    HAYATMIZDA BİR SÜRÜ ACI VAR ÜSTÜNE SANAL BİR ACI DAHA GEREKSİZ. insanları biraz dinlendirin acıların cocuğu emraha döndü film..
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Severek izliyoruz aile dizisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu