Mehmet Bozdağ’ın dizisi Ateş Kuşları’nda arka arkaya değişiklik! Boşalan koltuğu devraldı

Dram yüklü sahneleriyle seyirciyi şimdiden etkilemeyi başaran Ateş Kuşları dizisinde ikinci defa yönetmen değişikliğine gidildi. Duygusal tanıtımıyla izleyenlerin beğenisini kazanan Ateş Kuşları dizisinin yönetmenlik koltuğunu Gökhan Ayiz’in devraldığı öğrenildi.

GİRİŞ 12.01.2023 13:08 GÜNCELLEME 12.01.2023 13:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yürekleri paramparça eden görüntüleriyle izleyici kitlesine duygu seli yaşatan Ateş Kuşları dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Gerek konusuyla gerekse kadrosuyla ekran başındakilerin dikkatini çeken Ateş Kuşları dizisinin yönetmenliğini üstlenecek isimde değişikliğe gidildi.

TRT1 Gönül Dağı 82.bölüm fragmanı: ''Beni evime getirin! Öleceksem yuvamda öleyim''TRT1 Gönül Dağı 82.bölüm fragmanı: ''Beni evime getirin! Öleceksem yuvamda öleyim''

Seyircisinin gözyaşlarına hakim olamayacağı sahnelere yer veren Ateş Kuşları’nda yönetmenlik için Emir Khalilzadeh’in arkasından Benal Tairi’yle anlaşma sağlanmıştı. Fakat aradan çok geçmeden ikinci defa yönetmen değişikliği yapılarak Gökhan Ayiz’le el sıkışıldığının bilgisine ulaşıldı. Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını ve Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaristliğini yaptığı Ateş Kuşları dizisi 13 Ocak Cuma günü yayın hayatına merhaba diyecek.

Hande Soral ‘Mercan’, Burak Tozkoparan ‘Barbaros’, İlayda Alişan ‘Gülayşe’ ve Görkem Sevindik ise ‘Ali’ karakteriyle dizi severlerin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • MEHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi artık tamamen rezalet oldu bitirin bu rezaleti tarihle alakası kalmadı
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman bittikten sonra “Burak Özçiviti “de başka bir toplum dışı “çöp adam “ benzeri karakterle ekranlara özellikle getirirler..
    Cevapla
  • YAŞAR 1 yıl önce Şikayet Et
    senaristler otursun kendi izlesin. osmanda selçuklu da bitti hep hainlik ve anı yerde dön. reytinglere bak. sen izle yazanlar... başka kalan çok.
    Cevapla
  • hharman 1 yıl önce Şikayet Et
    6lı masaya bakarsan tarih tekerrür etmeye devam ettiğini görürsün.
    Cevapla
  • mişmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman 1. ve 2. sezon iyiydi. 3. sezon batırdılar. Dizinin koyu takipçisiydim. Hele şu son bölümlerde selçukluyu yerin dibine batırıyorlar ya tamamen bıraktım diziyi. Alparslan büyük selçuklu her sahnesi sinema filmi gibi.
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı fikirdeyim osmanlı ve selçukluya bu kadar vurulmaz osman bey onlarca kez tuzağa düşmez yok böyle bir şey güzelim diziyi içi entrika dolu karma karışık bir hale getirdiler 3 bölümdür seyretmiyorum ve önermiyorum
    Cevapla
  • izmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    ya yeter artık. birbirinin aynısı dizilerden bıktık. farklı bir senaryo, farklı bir uygulama yapamazmısınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti