Ankara'da hastanede dehşet anları: Genç kadın hemşirelere saldırdı

Ankara'da eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle darp raporu almak için hastaneye gelen Melisa Ç. (20), annesi ve arkadaşı ile birlikte tartıştığı 2 hemşireye saldırdı. Şikayet üzerine gözaltına alınan 3 şüpheli, serbest kaldı.

Ankara'da hastanede dehşet anları: Genç kadın hemşirelere saldırdı
Ankara'da hastanede dehşet anları: Genç kadın hemşirelere saldırdı
GİRİŞ 09.01.2023 18:45 GÜNCELLEME 09.01.2023 19:16
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Olay, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ GEREKÇESİYLE HASTANEYE GİTTİ

Melisa Ç., eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle darp raporu almak için annesi M.B. (57) ve arkadaşı Ç.B. (40) ile birlikte hastaneye geldi.

Melisa Ç., burada yapılan ilk müdahalenin ardından kan vermek için hemşirelerin yanına gitti. Kan verdiği sırada sağlık çalışanları ile tartışan Melisa Ç., iddiaya göre, annesi M.B. ve arkadaşı Ç.B. ile birlikte 2 hemşireye yumruk ve tekmelerle saldırdı.

SAÇLARINDA TUTARAK DARBETTİ

Yere düşen sağlık çalışanlarını saçlarından tutarak darbeden M.Ç. ile yanındakileri güvenlik görevlileri ayırdı. Şiddette maruz kalan hemşirelere ilk müdahaleyi mesai arkadaşları yaptı. Saçlarının koparıldığını belirten hemşireler, şikayetçi oldu.

"EMİR VEREREK KONUŞTU"

Polis ekiplerince gözaltına alınan Melisa Ç. ile annesi ve arkadaşı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Melisa Ç, ifadesinde, "Rapor almak için hastaneye gitmiştim. Doktor tahliller için kan aldırmam gerektiğini belirtti. Ben de odadan çıkarak kan vermek için hemşirelerin yanına gittim. Sedyeye oturduğumda hemşire bana emir vererek konuştu. İlk başta sakin kalmaya çalıştım. Lakin aynı şekilde konuşmaya devam edince ben de kendimi tutamadım" dedi.

KAYNAK: DHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 39
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bazı şeyleri düzelteyin derken korumak istediği yeri çok yukarı çıkarıp bu seferde diğer tarafı mağdur ediyor. Kadınları koruyorum derken erkekleri, hayvanları koruyorum derken insanları, sanığı koruyorum derkende polisleri mağdur ettiği gibi. Hiçbiryeri korumasın sadece suç işleyenin cezasını 10 kat artırsın.
    Cevapla
  • Ya hak 1 yıl önce Şikayet Et
    sağlıkçılar geçen ay bana da aynını yaptılar, ya sabır ya sabır çekip durdum
    Cevapla
  • Basiret 1 yıl önce Şikayet Et
    Şiddet uygulama raporu istemiştir, yanlış anlaşılmış.
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 51 1 yıl önce Şikayet Et
    sağlık çalışanlarından Allah rası olsun
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    kadının beyanı esastır. emir vererek konuştu ve dövdüm haketti dayağı diyorsa yerden göğe kadar haklıdır. kusura bakmayın ama gülücük atacam :=)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'