Türkiye’ye saldıran Alman terörist Konstantin’in ibretlik sonu!

Almanya’dan gelerek terör örgütü PKK/YPG'ye katılan Konstantin Gedig isimli teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Konstantin'in Barış Pınarı Harekatı'nda etkisizleştirildiği belirlendi.

GİRİŞ 10.01.2023 13:27 GÜNCELLEME 10.01.2023 16:14
Bu Habere 359 Yorum Yapılmış

Suriye’de yaptığı operasyonlarla Türkiye’nin güneyinde terör koridoru oluşmasını engelleyen ve destansı mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör örgütü PKK/YPG’ye aman vermiyor.

Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü DAEŞ ile mücadele bahanesiyle Batılı ülkeler tarafından silahlandırılan terör örgütü PKK/YPG’ye personel desteği de sağlanıyor. Batılı paralı askerler, YPG saflarında terör saçması için Suriye'ye taşınıyor.

Terör örgütlerine karşı mücadelesini sürdüren TSK, PKK/YPG bünyesindeki yabancı unsurları da etkisizleştiriyor.

ALMANYA'DAN GELDİ, MEHMETÇİK'E SİLAH SIKTI

Bunlardan bir tanesi de, Almanya’nın Kiel kentinden Suriye’ye gelerek terör örgütü PKK/YPG saflarında yerini alan Konstantin Gedig. "Andok Cotkar" kod adlı Alman teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı silahlı mücadelede bulunduğu, Mehmetçik'e kurşun sıktığı öğrenildi. PKK/YPG'nin paralı askeri Konstantin Gedig'in Barış Pınarı Harekatı sırasında Resulayn’da etkisiz hale getirildiği belirlendi.

Türkiye’ye yönelik silahlı mücadelede bulunan Alman terörist Konstantin Gedig, TSK'nın düzenlediği hava operasyonunda vurulan YPG'liler arasında olduğu kaydedildi.

TERÖRİSTİN AİLESİ TÜRKİYE’Yİ SUÇLADI

Türkiye’ye karşı silahlı mücadeleye kalkışan terörist Konstantin’in ailesi terör örgütü yayın organlarına konuşarak Türkiye’yi suçladı.

Terörist oğlunun kilometrelerce mesafe kat edip Türk askerine neden silah sıktığını sorgulamak yerine Türkiye’ye iftiralar atan annesi Ute Ruß ve babası Thomas Gedig, teröristin cesedine ulaşamadıklarını iddia etti.

TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI

Terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik övgülerde bulunan ve oğlunu 'kahraman' ilan eden Alman ebeveyn, “Sosyal ve demokratik kazanımlar kendiliğinden gelmez. Onlar için savaşmak gerekir.” şeklinde skandal sözler sarf etti. “YPG'ye, YBŞ'ye kızgın değiliz. Orada olmak, oğlumuzun uzun uzun düşünerek verdiği, saygıdeğer bir karardı.” diyen Alman teröristin ailesi, özyönetim kavramının Kuzey ve Doğu Suriye'de "mucizevi işler başardığını" söyleyerek bölücü ifadelerde bulundu.

Almanya'da Alman terörist Konstantin Gedig için 2021 yılında düzenlenen ve ailesinin de aralarında olduğu anma töreni

AVRUPA'YA AĞLADILAR

Alman hükümetini de Türkiye’ye karşı sessiz kalmakla suçlayan PKK/YPG'li Konstantin'in ailesi, Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye karşı harekete geçmesi çağrısında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 359
  • Hehe 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz gidin alman olmayan Bavyera eyaletinin bağımsızlığını verin soytarılar.
    Cevapla
  • Vatandaşa Sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir,İslam'da tek millet bukadar
    Cevapla
  • Kubilay 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ermeni çetesidir. Gavur tek millettir. Amerikalı,Alman,Fransız,Rum,Ermeni karşımızda. Kürt kardeşlerimiz bu tezgahın farkında. Kuklacı emperyalistlere oyuncak olan Muhammed ümmeti yoktur inşallah.
    Cevapla
  • Drachen 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu Aile çocuğunu düşünse idi sen nereye gidiyorsun diye sorardı gitmesine izin vermezdi. Senin oğlunun orada ne işi var acaba ? Hayvan sevgisinin çocuk sevgisinden fazla olduğu Almanya'da neden yaşlı sayısı çok ? Sen çocuğuna sahip olamıyorsan sonucu bu olur şimdi artistlik yapmayın .
    Cevapla
  • Drachen 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu Aile çocuğunu düşünse idi sen nereye gidiyorsun diye sorardı gitmesine izin vermezdi. Senin oğlunun orada ne işi var acaba ? Hayvan sevgisinin çocuk sevgisinden fazla olduğu Almanya'da neden yaşlı sayısı çok ? Sen çocuğuna sahip olamıyorsan sonucu bu olur şimdi artistlik yapmayın .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam