Son dakika! Başkan Erdoğan'dan Irak Başbakanı ile kritik görüşme

Son dakika haberine göre Başkan Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile telefonda görüştü. Görüşmede, bölücü terör örgütü PKK’nın Irak topraklarındaki mevcudiyetine son verilmesinin Irak'ın da menfaatine olduğu dile getirildi.

GİRİŞ 10.01.2023 20:17 GÜNCELLEME 11.01.2023 10:23
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Irak ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Başkan Erdoğan, görüşmede, önümüzdeki dönemde ikili ve bölgesel işbirliğinin her alanda daha da güçleneceğine inandığını ifade etti.

PKK'NIN BAŞININ EZİLMESİ IRAK'IN DA ÇIKARINA

Irak'ın huzur, istikrar ve toprak bütünlüğüne Türkiye'ninki kadar önem verdiklerini belirten Başkan Erdoğan, terör örgütü PKK’nın Irak topraklarındaki mevcudiyetine son verilmesinin bu ülkenin milli güvenlik menfaatlerinin de gereği olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya eleştiri: Ülkeyi altı kayyum yönetecek!Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya eleştiri: Ülkeyi altı kayyum yönetecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa müjde: 150 milyar TL'ye yükseldiCumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa müjde: 150 milyar TL'ye yükseldi

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    2010 dam beridir sınır ötesi yapılıyor bir gece ansızın geliriz. Aylar önce haber veriyor sonra sanırsam giriyor. CNN haberine göre 240.000 bin silahlı militan var PKK mn alt dalları adı altında bir okadarda yedek bu nasıl operasyon oluyor
    Cevapla
  • Aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin anlattığım kadar basit değil.tüm ab denen faşist birlikle savaşıyorsun.türkiyede yeterince kanı bozuk var.inadına reis.
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun sen? Türkiye'nin Irak ve Suriye'de bir sürü karargahı var sürekli operasyonlar yapılıyor. Türkiye aktif olarak sürekli savaşta senin haberin yok.
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Bölücü örgüt ırak ve İran da biterse ve o bölgelerde 1 tane destekçisi kalmazsa, ülkemiz ve Suriye de ki bölücü destekçileri çok hızlı bitter erir vesselam
    Cevapla
  • Destan 1 yıl önce Şikayet Et
    Virilsin çikilmasin, zaten bizimdi
    Cevapla
  • Lutfu 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisim Bizdeki 6li Cete Chp hdp iyi parti temele ahmete aliye Umite 6li cete marketlere Bim a101 migros sok carfur . 6 li cete sozde sivil toplum kurulusu olan.Turk tabibler.turk barolar.Tusiat. makina muhendisler odasi .cevreciler. Ataturku dusunnenler. Cagdascilara Bi operasyon cekersen Bu ulke Mis Mis
    Cevapla
  • Türk Mücahid 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun için, YAVUZ SULTAN SELİMHAN olmalı...(şuan buna imkan yok)
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarı ile yürütülen pkk imhasına eş zamanlı olarak pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys....ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA