Demirtaş'tan Bakan Bozdağ'a tehdit gibi yanıt: Bizim yerimizde olmanıza fazla kalmadı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın hükümlülerin sosyal medya kullanımını kısıtlayacak düzenlemenin yapılması gerektiğine yönelik sözlerine, HDP'nin tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan tehdit dolu bir mesaj geldi.

GİRİŞ 12.01.2023 01:45 GÜNCELLEME 12.01.2023 09:32
Bu Habere 360 Yorum Yapılmış

Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bozdağ'ın açıklamaları arasında en dikkat çekeni, hükümlülerin sosyal medya kullanımına ilişkin sözleri oldu.

"HÜKÜMLÜLER SOSYAL MEDYA KULLANMIYOR"

Bozdağ, "Sosyal medya konusu maalesef hükümlülerin böyle bir şeyi yok. Hükümlerin bu avukat görüşü şeyi var. Avukat görüşünde, avukatların onlardan aldıklarını ya da ailelerinin onlardan aldıklarını sosyal medyaya yansıtmaları var. Yoksa hükümlüler kullanmıyor. Yani sosyal medya kullanmıyorlar ve orada herhangi bir doğrudan kendileri bir yayın yapamıyorlar. Ama onların adına olan hesaplarda avukatlarıyla, aileleriyle görüşme hakkı olanlarla görüştüklerinde onlara söyledikleri, dışarıda onlar tarafından yayınlanıyor. Biz bunu önemsiyoruz ve bu konuyu şu anda çalışıyoruz. Yani dünyaya da bakıyoruz, ne yapabiliriz? Çünkü bir yandan hükümlü, öte yandan da sosyal medya ve diğer medya mecralarıyla farklı farklı işler yapıyor. Dünya buna nasıl bakıyor? Çünkü sosyal medya yeni. Başka ülkeler ne yapıyor? Biz de bunu çalışıyoruz. Yani burada bir değerlendirme ihtiyacı olduğunun farkındayız. Arkadaşlarımız hazırlıklarını bitirince dünyaya bakıp ona göre bir karar vereceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Bakan Bozdağ'ın sözlerine HDP'nin tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan tehdit dolu sözler geldi.

"YÜREKLERİNE, GÖNÜLLERİNE BAK"

Twitter hesabından paylaşım yapan Demirtaş, şunları söyledi: "Adalet Bakanlığı sesimizi kısmanın yollarını arıyormuş. Ama bunun için önce bizi bulmaları gerekmiyor mu? Şu fotoğraflara iyi bak; Gültan, Figen, Sebahat, Bekir, İdris, Leyla, Selçuk, ben ve binlercemiz ordayız. Bulamadın mı ? Yüreklerine, gönüllerine bak.

"BİZİM YERİMİZDE OLMANIZA FAZLA KALMADI"

Ayrıca kendinizi bizim yerimize koyup cezaevleriyle ilgili düzenlemeleri öyle yapın. Bizim yerimizde olmanıza fazla kalmadı nihayetinde. O nedenle akıllıca davranın ve yeni tecritler uygulamak yerine tüm tecritleri kaldırın."

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 360
  • ARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Normal. Adamların niyeti belli onlar nasıl bizim için teröristse bizde onlar için öyleyiz. Ortaklarıda onları destekliyor. Es kaza iktidar olurlarsa yaparlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu terörist nasıl oluyorda Türkiye Cumhuriyeti'nin adalet bakanını tehdit edebiliyor bu cesareti nereden alıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    1+6 lı masa bunlara ait, adamlar artık kendilerini saklamıyorlar. Amerika avrupa İsrail ve bizim muhalefet hepsi el ele birlikte Türkiye’yi parçalayacaklar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim şahsıma çok acı verici bir terörist adalet bakanına ve hükümete tehdit ceza evinden veriyor bunların elinden telefonu önünden televizyonu alın nasıl konuşabiliyor bu nasıl bir cesaret yeter artık dağda PKK bırakmadın içerdeki teröristi konuşturmayım nolur.
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ortakları 6 lı masaya konuşuyor. Bizim yasak anlayışını bırakıp tehditi iyi okumamız gerekiyor. Sonra hepsi çok geç, dolayısıyla Ukrayna ya bakan görür tehlikeyi.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Toprağın üstündekiler toprağın altına gömdüklerimiz gib hainletin leşlerin teröristlerinde bak nediyor toprağın altındakiler üstündekileri bizim yerimizde olmanıza fazla zamanınız kalmadı gerçek bu iken sizin gidişat nereye bakalım
    Cevapla
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    senin yerinde olması mümkün olmayan insanları kendine benzetme çabandır. sen katilsin sen canisin sen teröristsin ve devam eder. bu dediklerim mahkeme kayıtlarında tescillidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!