Polislerden para istedi: Fatih'de değnekçi operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube ekipleri, Fatih’te değnekçi operasyonu düzenledi. Sivil trafik ekiplerinden otopark ücreti isteyen bir şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

GİRİŞ 12.01.2023 12:48 GÜNCELLEME 12.01.2023 13:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube ekipleri, Fatih'te değnekçi operasyonu düzenledi. Sivil trafik ekiplerinden otopark ücreti isteyen bir şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

POLİS EKİPLERİNDEN OTOPARK ÜCRETİ İSTEDİ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipleri Fatih'te korsan otoparkçılık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Sivil araçla Demirtaş Mahallesi'nde park etmeyen polis ekiplerinin yanına gelen bir şahıs, otopark ücreti istedi.

GÖZALTINA ALINDI

Değnekçilik yaptığı tespit edilen N.S. isimli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlı, adli işlemleri yapılmak Beyazıt Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Doğru söylüyorsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih de her sokak ve caddelerde degnekci yıllardır vardır
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Edirnekapı Mihrimah Sultan camisinin önündede deynekçiler var lütfen orayada kalıcı bi çözüm bulun aracımız ile o güzelim camiye gidemiyoruz
    Cevapla
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekremoglu üzülmüṣtür
    Cevapla
  • Ben de haklıyım 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin olduğu yerde değnekçi olmaz, değnekçinin olduğu yerde devlet yoktur.
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    SONRA da serbest bırakıldı bu düzen böyle gider bu memleket de adam olmaz bildiğin eski Teksas magandalık havada uçuşuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu