Teşkilat 61.bölüm fragmanı: 'Hedef takip edildiğini anladı, kaçıyor!' Yakalanması an meselesi...

Sürprizlerle dolu bölümleriyle izleyenlerin merak duygusunu kamçılamayı başaran Teşkilat 61.bölüm fragmanında dengeleri ters yüz edecek gelişmeler vuku bulacak.

GİRİŞ 17.01.2023 10:13 GÜNCELLEME 17.01.2023 10:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

‘Celine’nin öldüğünü kimse bilmeyecek. Eğer planlar çalındıysa bu istihbaratın işidir!’ sözleriyle başlayan Teşkilat 61.bölüm fragmanında gerilimin şiddeti artıyor. Uzay ile Zehra ikilisinin omuz omuza mücadele verdiği anların sahne olduğu Teşkilat yeni bölüm fragmanında sahalarda hareketli dakikalar yaşanıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 17.bölüm fragmanında 'ölüm' kararı şoke etti! Kalemini kıracakBen Bu Cihana Sığmazam 17.bölüm fragmanında 'ölüm' kararı şoke etti! Kalemini kıracak

Radarına takılan kişiyi yakın takip altına alan Zehra ve Uzay’ın çatışmaya girmesi nefes kesen dakikalar yaşatırken, hedefe yerleştirilen Halit Bey için tehlike alarmı çalmaktadır.

Hartley, ‘Bugün bir eylem gerçekleştirilecek, hedefteki sizsiniz Halit Bey!’ diyerek onun için tehlikenin ayak seslerinin yükseldiğini ima eder. Teşkilat dizisinde kendisine sorulan ‘Tetikçiyi görebiliyor musun?’ sorusunu yanıtlayan Zehra, o kişinin Ömer olduğunun farkına varınca neye uğradığını şaşırır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Daima muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    İyice saçmaladılar geçen sezonki performansın çeyreği yok
    Cevapla
  • Sahtecik 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sezon da farkli sacma gerekcelerle tadı olmadığını söylüyordun. Tek eksiği, oyuncu kadrosunu genişletmesi, her bilumde yeni kisiler ekleyip çıkarması, filmi renklendirmesi gerek . Senin derdin filmi kaldirmak
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömer başkanı vuracak, başkanın çelik yeleği olduğu için bir şey olmayacak. Ömer güven tazeleyecek, böylelikle konu uzayacak da uzayacak. Senaryo maalesef pek hoş değil, bizim memleketimizde 2 istihbaratçı tuzağa düşürülüyor????!!!! Adamlar öyle kahraman ki memleketin göbeğinde canlarını feda ediyor kahramanca çarpışıyorlar. Bu mümkün değil, koca hurdalık çalışanları hep terörist ve can veriyor???!!!!! Yapmayın bu absürd bir dizi değil ama , olaylar absürd!!!
    Cevapla
  • Coban 1 yıl önce Şikayet Et
    james bondt dünyaya kafa tutuyor tek basina milyonlarca izlecisi var,o ingiliz bu türk ,filme alinmis bir konu nesini beyenmedin gardas,bakmayiver sende italo western filmlere bak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi