Ben Bu Cihana Sığmazam 17.bölüm fragmanı: Yaptığının faturası pahalıya patlayacak! Cezayı kesiyor

‘Söz konusu vatansa, affetmek bize düşmez!’ çıkışının damgasının vurduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 17.bölüm fragmanında Bekir hakkında akıllara durgunluk veren bir karar alınır.

GİRİŞ 19.01.2023 09:22 GÜNCELLEME 19.01.2023 09:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam 17.bölüm fragmanında Cezayir, ‘Kim kimin bileğini bükerse köstebek ona çalışır, biz buna hodri meydan diyoruz’ diyerek raconu öğretir. Geri dönüşü olmayacak bir karar alan Cezayir, hedef tahtasına oturttuğu ve artık tüm okları üstüne çevirdiği Bekir’in öldürülmesini talep eder.

Teşkilat 61.bölüm fragmanı: 2 cephede birden beklenmedik gelişme! Kimse şaşkınlığını gizleyemediTeşkilat 61.bölüm fragmanı: 2 cephede birden beklenmedik gelişme! Kimse şaşkınlığını gizleyemedi

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanında Gülendam ‘Ona kim zarar verdiyse, oğlumun da katili odur!’ şeklinde çarpıcı bir açıklamaya imza atar. Ben Bu Cihana Sığmazam’da Bir kez daha Leyla’nın karşısına geçen ve söyleyeceklerine yenisini ekleyen Firuze, ‘Biz hayat boyu bir araya geleceğiz!’ diyerek gözdağı vermeye çalışır.

Firuze’nin oltasına takılmayan ve kendinden emin duruşundan taviz vermeyen Leyla ise ‘Ben kimseyle görüşmek zorunda değilim’ sözleriyle restini çeker. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizi 17 Ocak'ta 17.bölümüyle izleyenleri sürprizin eksik olmadığı sahneleriyle karşılayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bitti senin zamanın. En büyük hatan Necati den kopman oldu.
    Cevapla
  • Su gibi 1 yıl önce Şikayet Et
    dizi tutmadı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!