Son dakika! Başkan Erdoğan'dan Yunanistan'a gözdağı

Başkan Erdoğan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Yunanistan'a gözdağı veren Erdoğan, "Yunan ne diyor şimdi? Bu çılgın Türkler ne yapıyor. İzmir'den atılacak olan füze bunları ürkütmeye başladı" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 14.01.2023 18:20 GÜNCELLEME 14.01.2023 19:39
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri... Başkan Erdoğan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı'nda düzenlenen Sivil Toplum ve Muhtarlar Buluşması'nın ardından Fethiye ilçesine geçerek vatandaşlara önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"KÜRESEL SİSTEM TEMELLERİNDEN ÇATIRDIYOR"

"Her alanda asırlık hizmetler kazandırırken milletimizin bu desteğine güvendik. Bu kutlu mücadelede desteği yine sizlerden bekliyoruz. Dünya krizden krize koşuyor. Küresel siyaset ve ekonomi sistemi yerinden çatırdıyor.

"TÜRKİYE'NİN YILDIZI HER GEÇEN GÜN DAHA DA PARLIYOR"

Türkiye bu dönemde sadece ayakta kalmakla yetinmiyor. İstihdamı tarihimizin en yüksek seviyesine çıkardık. Sosyal yardımların yelpazesini genişleterek hiçbir vatandaşımızı kimsesiz bırakmadık, kendi kaderine terk etmedik. Türkiye'nin yıldızı her geçen gün daha da parlıyor.

"İÇERİDEN BİRİLERİ RAKİPLERİMİZ VE HASIMLARIMIZIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR"

Rakiplerimiz, hasımlarımız, düşmanlarımız da boş durmuyor, her yolu deniyorlar. İçeriden birileri de maalesef bunların değirmenine su taşıyor. Yatırımda, üretimde, ihracatta, turizmde işler iyi gidiyorsa buna hep birlikte sevinmeliyiz. Milli meseleler siyaset üstüdür, Akdeniz'de Ege'de kazanım sağladıysak buna hep birlikte sahip çıkmalıyız.

SAVUNMA SANAYİSİNİN GÖZ DOLDURAN BAŞARISI

Göreve geldiğimiz zaman savunma sanayiinde yerlilik neydi? Yüzde 20. şimdi ne oldu? Yüzde 80. Nereden nereye geldik. Artık İHA'larımızı, SİHA'larımızı, Akıncımızı yapıyoruz. Şimdi hepsinden öte bir başkasını yaptık. Ne o? Kızılema'mız da şimdi var mı? Seri üretimine başladıktan sonra da bunlar F-16'ının taşıdığı bombayı taşıyacak.

YUNAN'A GÖZDAĞI: USLU DURDUĞUN MÜDDETÇE BİZİM SENİNLE İŞİMİZ YOK

Yunan ne diyor; 'Bu çılgın Türkler ne yapıyor?'

İzmir'de denemeler yapıldı ve oradan atılacak bir füze bunları ürkütmeye başladı. Ben de diyorum ki; 'Ey Yunan sen uslu durduğun müddetçe bizim seninle işimiz yok.'

"ÜLKENİN KAZANIMLARINA SAHİP ÇIKMANIZI İSTİYORUM"

Sizler kimlerin ülkenin kazanımlarından gurur duyduğunu iyi biliyorsunuz. İradenize, oyunuza, sandığınıza iyi sahip çıkmanızı istiyorum."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Vatan seven 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en güzel insanı sen başımızda olduğun sürece daha çok kuduracaklar Allah seni başımızdan eksik etmesin inşallah
    Cevapla
  • Veysel incel 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakına oy verecegim.
    Cevapla
  • Plevneli 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz onlari ca Kebabi yapariz sunu bilinki biz onlarin aldigi nefesi biliriz biz onlarin kilcal damarlarinda geziyoruz Gardaṣ Reise selam Iṣimize devam
    Cevapla
  • oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    abartmayın lütfen muğla genelinde millet ittifakı yüzde 80 oya sahip.sayın erdoğanın fethiyede topladığı kalabalık 3bini geçmez.çoğu polis öğrenci ve görevlilerden oluşan kalabalık.
    Cevapla
  • Yücel 1 yıl önce Şikayet Et
    Cokmu zoruna gitti Ermeni seni.Nasilda gördükçe çıldırıyor kendinizi kemiriyorsunuz.Ama bizde size atılacak daha çok kemik var...!!!
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabır sabır secim bitsin sıra sanada gelecek Yunan sen sabret sabretmesini bil....Allah'ın izniyle ezeces gececez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi