Küçükçekmece'de uzun namlulu silahla saldırı: Yaralılar var!

Küçükçekme'de gece saatlerinde düğün salonundan çıkan kişilerin bulunduğu otomobile uzun namlulu silah ve tabancalarla saldırı düzenlendi.

Küçükçekmece'de uzun namlulu silahla saldırı: Yaralılar var!
Küçükçekmece'de uzun namlulu silahla saldırı: Yaralılar var!
GİRİŞ 15.01.2023 06:23 GÜNCELLEME 15.01.2023 06:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Saldırı sonrası çok sayıda kurşunun isabet ettiği iki otomobilde bulunan 3 kişi yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırının hemen ardından düğün salonundan korku ile çıkan davetliler güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kartaltepe Mahallesi'nde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre düğün salonuna gelen davetlilerden 3 kişi, eğlencenin bitimine yakın salondan çıktı. Araçlarına bindikleri sırada bu kişilere, sokakta otomobilde bekleyen ve henüz kimlikleri belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu iki otomobilde bulunan 3 kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekiler bir yandan yaralıların yardımına koşarken, diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada saldırıyı yapan kişiler, otomobille hızla kaçtı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri de olay yerinde önlem aldı.

2 OTOMOBİLE ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

Saldırının hedefi olan 2 otomobilde, polisin yaptığı inceleme sırasında uzun namlulu silah ve tabancadan çıkan kurşunların neden olduğu çok sayıda giriş tespit edildi. Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparak, kurşun girişlerini tek tek numaralandırdı.

Topladığı delilleri muhafaza altına alan polis ekipleri, düğün salonunun güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı. Polis ekipleri olay sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Polisin incelemesi sürüyor.

Saldırıda kardeşi yaralanan Mahmut Can, "Düğünden çıktık. Kardeşim otomobildeydi, biz de diğer otomobildeydik. Kardeşim arabayı kullanırken, ateş ettiler. Kim ateş etti bilmiyorum. Kardeşimin bacağından girmiş kurşun. Şuan durumu iyi gözüküyor" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    polisin adı var kendisi ortada yok eskiden her yerde gezerdiler millet görür çekinirdi şimdi çağırsan velmiyor
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Halicte çatışma Küçükçekmece'de çatışma avmlerde çatışmalar ve onlarcası ,cetelesmeler mafyalasmalar var devletin acilen mudehale etmesi gerekiyor
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Terorist dagdan sehire indi burasi teksas mi ne hale geldi sehirlerimiz koylerimiz cikarmayin sunlari ceza evlerinden affetmeyin halk istemiyor affedilmelerini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı