Küçükçekmece'de yola düşen kişi, metrobüsün altında kalarak öldü

Küçükçekmece'de durakta beklerken yola düşen kişi, metrobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 16.01.2023 04:49 GÜNCELLEME 16.01.2023 04:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Sefaköy durağında beklerken henüz belirlenemeyen nedenle metrobüs yoluna düşen kişi, bu sırada durağa yanaşan aracın altında kaldı.

Haber verilmesi üzerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri, olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, peron ile metrobüs arasında sıkışan kişiyi bulunduğu yerden çıkardı. Hayatını kaybettiği belirlenen kişinin cesedi, Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

KAYNAK: AA, İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İBB uyuma . Metrobüsleri adam gibi çalştır.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çok kalabalik olmasındaki sebep it köpek dolu din kardeşim diye getirdi basımiza bela etti bunlar müslüman değiller bir Filistin kadar olamadılar adamlar hala toprakları için kan döküyorlar bu namussuzlar da geldi burada basımiza bela oldu Zeren ne gelirse başına bu ortadoğu yüzünden gelecek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. zor ölüm bu olsa gerek. metrobüs durakları çok tehlikeli. Birisi kazara size çarpsa direkt metrobüs altındasınız. Ve çok kalabalık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar