Anadolu Otoyolu'nda feci kaza: Tır 5 otomobile çarptı, 1 kişi öldü

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde kontrolden çıkarak karşı şeride geçen tırın 5 otomobile çarptığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

GİRİŞ 17.01.2023 12:43 GÜNCELLEME 17.01.2023 12:51

Otoyolun İstanbul istikametinde seyreden K.B. (39) idaresindeki 27 DB 224 plakalı tır, Kurtköy mevkisinde kontrolden çıkarak bariyerlerden karşı şeride geçti.

Savrulan tır Göksel Ayyıldız (51) idaresindeki 34 ESM 222 plakalı otomobil ile 4 otomobile daha çarparak durabildi.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, sürücü Ayyıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan diğer otomobillerden birinin sürücüsü İ.P. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Otomotiv sektöründe yedek parça üreten fabrikada üretim müdürü olduğu öğrenilen Ayyıldız'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Sapanca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tır sürücüsü, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaza nedeniyle otoyolda bir süre aksayan ulaşım, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı