Türkiye'nin konuştuğu olayda flaş gelişme! Kız çocuğunu sokak ortasında kaçırmıştı...

Adıyaman’da sokakta oynarken kaçırılan 4 yaşındaki çocuğu kaçıran şahıs Şanlıurfa’da çocuk ile birlikte yakalandı.

GİRİŞ 18.01.2023 10:12 GÜNCELLEME 18.01.2023 16:46
Bu Habere 179 Yorum Yapılmış

Önceki gün saat 13.00 civarında Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesi 1605. Sokak’tan kaçırılan Suriye uyruklu 4 yaşındaki H.U., sağ salim bulundu.

Kaçırılan çocuğun ailesine kavuşma anları duygulandırdıKaçırılan çocuğun ailesine kavuşma anları duygulandırdı

SABAHA KADAR ARANDI

Kaçırılma anının güvenlik kameralarına yansıdığı olay sonrası polis ve jandarma ekipleri seferber oldu. Çocuğun ve şahsın bulunması için sabaha kadar ekiplerin arazi arama ve taraması sürdü.



KGYS ve güvenlik kameralarının incelemesi sonrasında polis ekipleri şahsın kız çocuğuyla birlikte Şanlıurfa’ya gittiğini tespit etti. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekipler Şanlıurfa’ya gitti.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli yapılan çalışma sonrasında çocuk ve kaçıran şahıs Balıklıgöl civarında bulundu. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.


Çocuğu kaçıran S.A.’nın akli dengesinin bozuk olduğu, çocuğa zarar vermediği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 179
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemde kanun anca size bana işliyor....Ne desek hikaye ; üzerine suçlu oluruz. Adam deli ise zarar verme potansiyeli varsa önlemini devlet alamıyorsa ne diyim , şükür ki bulundu...
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Akli dengesi neyi yerinde tek eksiği raporu veren Dr ve kendinin acilen gebertilmesi yoksa ne yaptığını bilen bu akıllı deli yarın bir başkalarınında canlarını yakacağıdır. Deli ayağına devlet serbest bırakacak buda başka bir vatandaşın canını yakacak nasıl olsa raporum diye vatandaşta bunu gebertecektir.Olan vatandaşa olacak niye bu akıllı deliyi geberttin diye.
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet güçlerimize Rabbim güç kuvvet versin dikkatli titiz çalışmaları sonucu olayı çözmüşler ellerine sağlık emniyet emin ellerde. teşekkürler polislerimiz.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama deli raporu veren doktor arkadaşı bir araştırmak lazım. Bana da bir rapor versin.
    Cevapla
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir deli fellik fellik şehir şehir geziyor. Adam raporu almış milletin cocugunu kaçırıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak