Başkan Erdoğan'ın 14 mayıs olarak mesajını verdiği seçim tarihine 6'lı masadan ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs olarak sinyalini verdiği seçim tarihe 6'lı masanın ortaklarından farklı tepkiler geldi. CHP kesin dille karşı çıkarken, İYİ Parti'den "Mayıs bizimdir" paylaşımı geldi.

GİRİŞ 18.01.2023 14:15 GÜNCELLEME 19.01.2023 12:34
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda "Şimdi ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ diyerek "Milletimiz 73 yıl sonra 6'lı masaya aynı gün 'yeter' diyecektir." dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıkladı!Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıkladı!

CHP'DEN CEVAP: NASIL ÇIKARTMAK İSTİYORLARSA ÖYLE ÇIKARTACAKLAR

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Millet İttifakı'nın adayının ne zaman açıklayacağına ilişkin, "Biz bir takvim açıkladık. Ayın 30'unda 6'lı masa tekrar bir araya gelecek. Bir sunum gerçekleştirilecek. Ocak ayından sonra da adayı açıklayacaklar" dedi.

Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret etmesiyle ilgili de "Biz kararımızı net olarak açıkladık. 6 Nisan'dan önce olacak her seçime 'Evet deriz' dedik. Şimdi onlar kendileri için bir seçim tarihi belirliyor. Nasıl çıkartmak istiyorlarsa öyle çıkartacaklar" diyerek yanıt verdi.

MERAL AKŞENER: MAYISLAR BİZİMDİR

CHP'nin kesin reddettiği tarihe ilişkin İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in "Mayıslar bizimdir" paylaşımı bu tarihe olumlu bir yaklaşım olarak yorumlandı.

GÜLTEKIN UYSAL: BİZ HAZIRIZ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal "Erdoğan, 14 Mayıs’ı işaret etmiş; Biz Demokrat Parti olarak buradayız, aynı yerdeyiz, bekleriz!!! Yerli ve milli Şef’e karşı #YeterSözMilletindir diyeceğimiz bir gün olacaktır!" dedi.

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 102
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Korkmayın amerikalı abileriniz sizin için çoktan başkan adayını belirlemişlerdir. Hazırdır bizim çocuklar. Siz sadece kafa sallayın bütün hristiyan alemi arkanızda papa bile.
    Cevapla
  • Seyirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Gültekin uysal dediklerine kendin inanıyor musun ki milletten de inanmasını bekliyorsun.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bunda bile anlaşamadılar... Allah bunlara fırsat vermesin...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    DP olarak ordasınız lakin aynı yerde değilsin, karşında bu kez CHP yok, düşmanla dost olmuşsun aynı yerdeyim diyosun, etrafına bir bak bakalım nerdesin? ben söyleyim, vatan sevdalılarının tam karşısındasın...
    Cevapla
  • GÖZLEMCİ 1 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLU BİR HAİNOĞLU. Birlik olmazsak Batı Bu ülkeyi parçalayacak , Kemali veya Kemal olmasa da gönüllüsü çok, birisini maşa olarak kullanacak. Bi daha da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çevrenize anlatın. Hangi ülkeleri nasıl bi duruma düşürdüler, anlatın lütfen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!