Hatay'da kamyonun çarptığı kadın hayatını kaybetti

Hatay'da yolun karşısına geçmek isterken kamyonun çarptığı 51 yaşındaki Gülşen Akkurt hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü M.A. gözaltına alındı.

Hatay'da kamyonun çarptığı kadın hayatını kaybetti
Hatay'da kamyonun çarptığı kadın hayatını kaybetti
GİRİŞ 18.01.2023 14:52 GÜNCELLEME 18.01.2023 14:52

Hatay'ın Belen ilçesinde kamyonun çarptığı kadın yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, M.A'nın kullandığı 27 AOE 858 plakalı kamyon, Mareşal Çakmak Caddesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen Gülşen Akkurt'a (51) çarptı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Akkurt'un kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kamyon sürücüsü M.A. gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!