Ahmet Davutoğlu terör örgütü sempatizanı Metin Pirani'yi makamında ağırladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6'lı masaya yaptığı 'kriz' tehdidinin gölgesinde Ankara'da sözde "Kürdistan Azadi Hareketi" Genel Sekreteri Metin Pirani ile bir araya geldi.

GİRİŞ 19.01.2023 01:21 GÜNCELLEME 19.01.2023 10:40
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sözde 'Kürdistan Azadi Hareketi'nin Genel Sekreteri Metin Pirani'yi makamında ağırladı.

DAVUTOĞLU'NDAN KÜRTÇE EĞİTİM VE ANAYASA VAADİ

Örgüt propagandasını yapan sözde STK'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Pirani, Ahmet Davutoğlu'nu makamında ziyaret etti. Kürtçe Eğitim ve Yeni Anayasa konuları ele alındı. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

PİRANİ'DEN SKANDAL PAYLAŞIM: TERÖR EYLEMLERİ TÜRKİYE'DE MEŞRU AVRUPA'DA DEĞİL!

Terör sevici Metin Pirani, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, teröristlerin eylemlerinin Diyarbakır'da değil de Paris'te olmasına tepki göstermişti. Fransız halkının bu görüntüleri görmek istemediğini söyleyen Pirani, "Burası Diyarbakır Özlem 2000 lokantasının önü değil. Buna hakkınız yok. Kendi kafamıza sıkıyoruz" demişti.

DİYARBAKIR'A 'KÜRDİSTAN' DİYEN BÖLÜCÜ ZİHNİYET...

Öte yandan Metin Pirani'nin genel sekreteri olduğu sözde "Kürdistan Azadi Hareketi" bölücü faaliyetleriyle ön planda. Söz konusu oluşumun sosyal medya hesapları mercek altına alındığında konum kısmında "Amed/Kürdistan" ibaresinin yer aldığı gözlemlendi.

DAVUTOĞLU'NUN 'KÜRTÇE' VAADİ: "TÜRKLER DE KÜRTÇE ÖĞRENMELİ"

Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Anadilde eğitim hakkını parti programına yazan ilk parti biziz. Türkler de Kürtçe öğrenmeli. AK Parti şimdi bu reformları şeklen devam ettiriyor. Geldiğimizde Kürtçeye gereken hürmet verilecektir." ifadelerini kullanmıştı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 132
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir muhalefetimiz var. Dünyada eşi benzeri başka bir ülkede var mı?
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    kütük niyetine o ateşin içine atmak lazım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    turkiyede araplar da var. Arapça dil istiler. Davutoglu bilir mi?
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Sasirdikmi tabiki hayir
    Cevapla
  • Anka 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı ? Hayır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı