Bardaktaki asidi içen Muhammet bebek kurtarılamadı!

Antalya'da, annesinin tuvalet yıkamak için kullandığı bardaktaki asidi içtiği belirtilen Muhammet Ala (1,5), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Bardaktaki asidi içen Muhammet bebek kurtarılamadı!
Bardaktaki asidi içen Muhammet bebek kurtarılamadı!
GİRİŞ 19.01.2023 12:14 GÜNCELLEME 19.01.2023 12:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam, Kepez ilçesine bağlı Varsak Zeytinlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hatice Ala'nın tuvaleti temizlemek için bardak içinde seradan getirdiği asidi içen Muhammet bebek, bir süre sonra ağlamaya başladı. Asidin bardakta olmadığını fark eden Hatice Ala, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

İhbarla adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Muhammet bebeği ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne götürdü. Muhammet, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Muhammet bebeğin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarınca alındı. Polis, Muhammet bebeğin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede okul sayısı ve mezun sayısı her kademede artıyor ancak okullar cahilliğe çare olma özelliğine sahip değil.Asidin bardakta işi ne .Onu veren teknik personel nasıl böyle bir cahillik yapabilir.Asidin ateşli silahtan farkı mı var..
    Cevapla
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    O artık cennette bir melek, tek teselli bu.
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    bilerek deyildir ama ihmakarlik kesin var zaten çekeceği vicdan azabı ona yetecektir
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabir Allah rahmet etsin lütfen dikkatli olalim cok yazik
    Cevapla
  • Emrah Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bak ilahi takdirmiş .Allah zeka vermiş .kullanın dıye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu