Muharrem İnce: Altılı masanın kafası karışık, 6 günde dağılırlar

Muharrem İnce, "Altılı masanın kafası karışık. Birisi Türklüğü kaldırıyor, birisi tarikatların önünü açıyor. Bunlarla bu iş olmaz, 6 günde dağılırlar. Altılı masaya önerim şu; bence bir an önce adaylar ortaya çıkmalıdır" çağrısında bulundu.

Muharrem İnce: Altılı masanın kafası karışık, 6 günde dağılırlar
Muharrem İnce: Altılı masanın kafası karışık, 6 günde dağılırlar
GİRİŞ 19.01.2023 18:30 GÜNCELLEME 19.01.2023 18:32
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Düzce ziyaretlerinin ardından Bolu’da da esnaf ziyareti yaptı. İzzet Baysal Caddesi boyunca esnaflara ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulunan İnce, sonrasında vatandaşlarla sohbet etti. Seçim tarihinin belli olmasının ardından İnce, Bolu’dan Cumhurbaşkanı adaylarına seslendi.

"BİR AN ÖNCE ADAYLAR ÇIKMALIDIR"

Cumhurbaşkanı adaylarının bir an önce ortaya çıkmaları gerektiğini vurgulayan Muharrem İnce, "Seçim tarihi belli oldu,14 Mayıs. Siyasi partilerin göstereceği adaylar olacak. Yüz bin imzayla aday olmak isteyenler olacak. Benim bir teklifim var, bir an önce altılı masaya önerim şu; geçen dönem beni 51 gün kala aday yaptılar 13 tane vilayete gidemedim, yetişmedi, zaman yetmedi. Büyük ilçelerin hiçbirine gidemedim. Bence bir an önce adaylar ortaya çıkmalıdır. Seçime 115 gün civarında zaman var" dedi.

"HEPSİNE HODRİ MEYDAN DİYORUM"

Seçimlerde sadece milletin vicdanına güvenmek istediklerini belirten İnce, "Bir teklifim daha var; cumhurbaşkanı adayı olmak isteyenler televizyonlarda milletin önünde tartışsınlar. Ekonomiyi konuşsunlar, sığınmacıları konuşsunlar, tarımı konuşsunlar, dış politikayı konuşsunlar, eğitimi konuşsunlar. Ben bütün cumhurbaşkanı adaylarına buradan, Bolu’dan açık çağrıda bulunuyorum. İstediğiniz televizyon kanalında, istediğiniz saatte Memleket Partisi’nin genel başkanı olarak ben hazırım. Millet karar versin. Yani, medyanın bir kısmını iktidar almış, bir kısmını muhalefet almış, bize hiç yer yok. Medyada yer yok. Hazine parası da yok. Hazineden milyonları alacaklar şimdi. Belediyeler var. Biz sadece milletimizin vicdanına güvenmek istiyoruz. Bütün cumhurbaşkanı adaylarını televizyonlarda tartışmaya davet ediyorum. Bunda kaçacak bir şey yok. Gençlerin umutlarını nasıl yeteceğiz? Esnafın yüzünü nasıl güldüreceğiz? Tarımı yeniden nasıl ayağa kaldıracağız? Bu sığınmacıları nasıl göndereceğiz? Herkes, bütün cumhurbaşkanı adayları konuşsun, millet de dinlesin kararını versin. Hepsine hodri meydan diyorum" ifadelerini kullandı.

Seçim tarihi için 14 Mayıs işaret edildi! Muhalefet reddederse ne olacak?Seçim tarihi için 14 Mayıs işaret edildi! Muhalefet reddederse ne olacak?

"ALTILI MASANIN KAFASI KARIŞIK, 6 GÜNDE DAĞILIRLAR"

Altılı masanın kafasının karışık olduğunu ifade eden İnce, "Birisi Türklüğü kaldırıyor, birisi tarikatların önünü açıyor. Bunlarla bu iş olmaz birisi İstanbul Sözleşmesini kabul ediyor, öbürü etmiyor. Biri Libya Tezkeresine evet diyor, öbürü hayır diyor. Bunlar 6 günde dağılırlar. Onun için biz ne Cumhur ne Millet tek yol Memleket diyoruz. Memleket Partisi olarak sadece gönüllülerin gücüyle, hazine parası olmadan, belediye parası olmadan, müteahhit parası olmadan, sokak sokak Türkiye’yi dolaşıyoruz, takdir milletimizindir. Tekrar söylüyorum, bütün cumhurbaşkanı adaylarını televizyonlarda tartışmaya, eski günlerdeki gibi, Demirel il Ecevit tartışıyordu. Bizde dinliyorduk. Mesut Yılmaz ile Tansu Çiller tartışıyordu, bizde dinliyorduk. Kararımızı ona göre veriyorduk. Televizyonlarda tartışmaya davet ediyorum hepsini" diye konuştu.

Tarih belli oldu! Altılı masa yarın adayı açıklayacak mı?Tarih belli oldu! Altılı masa yarın adayı açıklayacak mı?

"KEMAL KILIÇDAROĞLU BENİ ETKİLEMİYOR"

İnce’nin açıklamalarının ardından konuşan Şerafettin Yücer isimli bir vatandaş ise, "Muharrem İnce’nin açıklamaları çok etkileyici. Kısa konuşması beni çok etkiliyor. Kemal Kılıçdaroğlu beni etkileyemiyor. Ben 63 yaşında bir emekliyim, şu adamın şurada 3 dakika konuşması beni etkiledi" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Harun raşit öz 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem bey chp nin kirli çamaşırlarını bir bir dökersen sana millet inanır yadegilse boşuna nefesini tüketme
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem böyle konuşuyorsun AKP'ye destek ver. Ya da boşuna nefes tüketme.
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin kafada çok duru değil Muharrem bey.Onlardan ayrıldın ama arada bir eski alışkanlığın nüksediyor.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar anlamıyor mu senin chp den giden tabanı tutmak için kurulduğunu. Saklanın bakalım masanın altına.
    Cevapla
  • Cerkutay 1 yıl önce Şikayet Et
    Patronları Bafomet olan 6'lı masada ne tür şer ararsan bulursun kesinlikle..ama hayrın zerresini göremezsin.....vallahaaa...!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!