PKK/YPG'li teröristlerden Kilis'e roketli saldırı!

Suriye'nin kuzeyinden PKK/YPG'li teröristler tarafından Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'na roketli saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre bölgeye 6 roket düştü. .

GİRİŞ 20.01.2023 19:15 GÜNCELLEME 20.01.2023 20:48
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine, Suriye'nin kuzeyinden YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 6 roket düştü.

Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan roketler, Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesindeki boş araziye isabet etti.

CAN KAYBI YOK

Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Bölgede önlemlerini artıran güvenlik güçleri, belirlenen terör hedeflerini ateş altına aldı.
Sınır kapısındaki tır şoförlerinden Savaş Kutay, AA muhabirine, sınır bölgesindeyken patlama sesleri duyduklarını ve duvar kenarlarına geçerek korunmaya çalıştıklarını belirterek, "Sınır kapısının her tarafından ses duyuldu, dumanları da gördük. Tır şoförü olduğumuz için araçlarımızı içeriye bırakıp dışarı çıkarken olay yaşandı." dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • R2828 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerde bu hisarlar neden bir haberde de hisarlar roketi havada vurdu diye bi haber duymuyoruz. Yoksa hangarda ustune dantel mi serdik bu savunma sistemlerinin
    Cevapla
  • Hisar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar 8/10 km den atılan güdümsüz roket bunlara değil hisar patriot ile vurma şansı yok uzaktan atılan daha ciddi füzelere hava savunma devriye girer bunlara İsrail demir kuppe tarzı bişey lazım ki o da hepsini vuramaz sınır kapılarına ve sınır ilçelerine korkut hava savunma oerlekon yerleştirilirse ki vardır zaten bölgede etkili olabilir. Boş tarlaya düşeceğini tespit edip ateş bile açılmamış olabilir hatta.
    Cevapla
  • as selam 1 yıl önce Şikayet Et
    hazır rusya abd birbirine girmişken girin bitirin bu gavur artıklarını
    Cevapla
  • Sezgin Tabak 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık şu Hava Savunma Sistemlerinizi çalıştırsanız iyi olacak; böylece hem Dünya'ya Reklam etmiş olursunuz, yani İsrail gibi sizde satarak daha iyisini yapmak için Para kazanmış olursunuz.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    İsrail and olsa ulusal güvenliğimiz diyerek karşı tarafı yerle bir etmiş ti daha neyi bekliyoruz bu konuda çok pasif kalıyoruz
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bu pkk ne zaman bitecek bedeli ne olursa olsun bitirin bu işi artık
    Cevapla
  • Konak 1 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin Kemal Kılıçdaroğlu iktidar'a geldiği zaman bunların kökünü kazıyacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi