Mersin'de ilginç olay! Düğüne sadece damat geldi

Mersin'de düğün öncesi fotoğraf çekimine giden damat ile gelinin bulunduğu otomobil virajlı yolda kaza yaptı. Kaza sonrası damat Mirhat Ekmen kolu sargılı halde düğüne katılırken, psikolojisi bozulan gelin Katiukha ise törene katılamadı.

Mersin'de ilginç olay! Düğüne sadece damat geldi
Mersin'de ilginç olay! Düğüne sadece damat geldi
GİRİŞ 22.01.2023 21:59 GÜNCELLEME 23.01.2023 01:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Mersin'de iş insanı Cüneyt Ekmen'in, inşaat mühendisi oğlu Mirhat Ekmen, kentte avukatlık yapan Ukraynalı Lara Katiukha ile evlenmeye karar verdi. Düğün için hazırlıklarını tamamlayan gelin ile damat, dün sabah saatlerinde fotoğraf çekimi için buluştu.

Ekmen'in kullandığı otomobil, seyir halindeyken virajı alamayınca, yol kenarındaki tel bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan Ekmen ile Katiukha, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavileri yapılan Ekmen ile Katiukha taburcu edildi.

GELİN DÜĞÜNE KATILAMADI

Akşam saatlerinde kentteki bir otelde gerçekleşen düğüne Mirhat Ekmen kolu sargılı bir şekilde katılırken, psikolojisi bozulduğu belirtilen gelin Katiukha ise katılamadı. Ekmen, davetlileri kapıda karşıladı. Şarkıcı Ceylan'ın sahne aldığı düğünde çiftin yakınları doyasıya eğlendi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • keamu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukraynalı avkat gelin ve iş adamının yakışıklı oğlu damat, filim bundan sonra başlar..
    Cevapla
  • murat b 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadın ölümden dönmüş düğüne gidip eğlenmek veya gürültü istememiş Belki bir tarafını incitti Bilmeden etmeden yorumlarda fitne verecek şeyler yazmak ne kolay
    Cevapla
  • seret 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğerleri de doyasıya eğlenmiş :)
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi düşen ağlamaz yolun daha başı mutluluk değil bol sabır çekersin damat ğüzellik geçtiğinde. Neolacak
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Damada Allah geri kalan ömründe sabır nasip etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma