Ben Bu Cihana Sığmazam 18.bölüm fragmanında can alıcı soru! 'En çok hangisi acıtır?'

Ben Bu Cihana Sığmazam 18.bölüm fragmanında, dönen dolapların farkında olan Hızır, ‘Onlar memleketi karıştırmanın peşinde, biz de onların peşinde olacağız!’ diyerek son noktayı koyar.

GİRİŞ 26.01.2023 09:36 GÜNCELLEME 26.01.2023 09:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanında, ‘Cezayir’i kalbinden vuracağız. Ve bizim adımıza tetiği o çocuk çekecek.' çıkışı gelecek haftaya damgasını vurur.

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde Cezayir, Bekir’in yaptıklarını yanına kar bırakmadı ve ihanetinin bedelini en ağır şekilde ödetti. Güvenlik kamerası görüntülerinden Bekir’in attığı kazığı gören Cezayir hiç vakit kaybetmeden cezasını kesti.

Kuruluş Osman 114.bölüm fragmanı: ''Kazanamayacağımız bir savaşta vermeyeceğim!''Kuruluş Osman 114.bölüm fragmanı: ''Kazanamayacağımız bir savaşta vermeyeceğim!''

‘Vatana ihanet, karaktersizliktir!’ diyerek tepkisini açıkça ortaya koyan Ekabir, bir an bile düşünmeden tetiği çekerek Bekir’in hayatına son verir. Böylece senaryo gereği öldürülen Ziya Kürküt’ün Ben Bu Cihana Sığmazam’daki serüveni noktalandı. İlk bölümden beri Cezayir Türk’ün kayınbiraderi ‘Bekir Asaf’ karakterini üstlenen Ziya Kürküt, Ben Bu Cihana Sığmazam’la yolları ayırdı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    İlyas gelşrse diziye bşrşeylere benzer bence
    Cevapla
  • Su gibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tutmadı zaten. bi türlü o hava oluşmadı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!