Kuruluş Osman 114.bölüm fragmanında gerilimi artıracak gelişme! Ortalık kızışıyor

Kuruluş Osman 114.bölüm fragmanında Nayman’ın, toplamda 40 bin kişiden oluşan ordusuyla Konya’ya girmesi üzerine tehlikenin ayak sesleri gittikçe yükselmeye başlar.

GİRİŞ 26.01.2023 09:24 GÜNCELLEME 26.01.2023 09:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 114.bölüm fragmanında ‘Nayman’ı durdurmazsak değil İnegöl, her şeyi kaybederiz!’ sözleriyle yaklaşmakta olan tehlikenin sinyalleri verilir. ‘Yalnızca bizim yüreğimizdeki gaza ateşi yetmez, bütün obaları gazaya çağıracağız!’ diyen Osman Bey atağa geçer.

Ben Bu Cihana Sığmazam 18.bölüm fragmanı: 'İkisini de öldürecekler!' Gözünü bile kırpmadan...Ben Bu Cihana Sığmazam 18.bölüm fragmanı: 'İkisini de öldürecekler!' Gözünü bile kırpmadan...

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında kendisinin yurdunda ateş varken hiç kimsenin konağında rahatlıkla oturamayacağının altını çizen Osman Bey acilen düğmeye basar.

Kuruluş Osman’da Nayman’la kanının son damlasına kadar savaşmayı göze alan Osman Bey kendisi dahil herkesin elini taşın altına koyması ister. Önüne engel çıktığını gören Osman Bey, ‘Ya Nayman’la savaşacaksınız ya da benimle!’ diyerek yolundan asla dönmeyeceğini gösterir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimin eli kimin cebinde olan yasak elmadan yalı çapkınından daha kaliteli daha iyi bence. En azından toplum ahlakına uygun
    Cevapla
  • Seko 1 yıl önce Şikayet Et
    Seyredilcek yanı kalmadı.Hep aynı şeyler figüranlar değişik.
    Cevapla
  • gölge 1 yıl önce Şikayet Et
    Seyretme, seni TV başına zorla mı oturtuyorlar.?
    Cevapla
  • Ebubekir Balcı 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman ne tepki ne de eleştirin olacak tcli
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen her yer hain kaynıyor kimileri bile isdeye kimileride bilmeden hainlik yapıyor hainler her dönemde ve heryerde hainlikleri görmezden gelip birde gizlemek isdeyenler var
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayme Anayı vakitsiz öldürdüklerinden beri Diriliş Ertuğrul ve devamında Kuruluş Osman 'ın tarihle bir ilgisi yok. Konan, Viking kanı, Cingöz Recai, Yüzüklerin efendisi, Arayıcının Efsanesi, Thor, Robin Hood, Merlin, King Arthur, Kara Murat vb. filmlerden birine döndü.
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi biz diziyse o zaman adam akıllı doğruları anlatsın çünkü arkadaşın yazdığı doğru. Şu haliyle arkadaşın saydığı filmlere döndü iyice. Osman Gazi ormanda üç beş adamla kadın kurtarmakla devlet kurmadı. Selçukluya düşman olmadı. Şimdi diziye Osmanlı’nın dostu, Osmanlı devletinin güçlenmesinde çok büyük payı olan hatta Osmanoğullarından hem nüfus olarak, hem ekonomik olarak ve hemde askeri olarak çok daha güçlü olan Germiyanoğulları girdi. Şimdi giderler birbirlerine düşman yaparlar. Germiyanoğullarının beyi Yakup bey kızı Devlet hatunu Yıldırım Bayezit’e vermişti hatta topraklarınıda vermişti belli bir kısmını
    Cevapla
  • CEVDET 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten BU BiR BELGESEL degil. Her seye ragmen Turklugu yucelten icinde hic yoksa tarihten isimler barindiran, insanlara tarihini gecmisini hatirlartan bu diziyi Yuzuklerin bilmem nesiyle nasil kiyaslarsin?
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi hala seyreden var mı?
    Cevapla
  • Ebubekir Balcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben seyrediyorum.Bir eleştirin olmasın tcli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır