Karamollaoğlu'ndan aday açıklaması!

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "30 Ocak'ta, sadece iktidara gelindiğindeki politikalar görüşülecek. Onlar deklare edilecek. Yani adayla ilgili bir açıklama 30 Ocak'ta olmayacak" dedi.

Karamollaoğlu'ndan aday açıklaması!
Karamollaoğlu'ndan aday açıklaması!
GİRİŞ 23.01.2023 14:17 GÜNCELLEME 23.01.2023 14:20
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, altılı masanın 30 Ocak'taki toplantısında cumhurbaşkanı adayıyla ilgili bir açıklama yapılmayacağını söyledi.

Karamollaoğlu, Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki bir otelin konferans salonunda basına kapalı düzenlenen "Şuurlu Öğretmenler Derneği 9. Eğitim Kampı" programına katıldı.

Karamollaoğlu, programdan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun "30 Ocak'ta yapacağınız toplantının ardından cumhurbaşkanı adayınız açıklanacak mı?" sorusu üzerine Karamollaoğlu, "30 Ocak'ta sadece iktidara gelindiğindeki politikalar görüşülecek. Onlar deklare edilecek. Yani adayla ilgili bir açıklama henüz 30 Ocak'ta olmayacak. Ama önümüzdeki toplantıda böyle bir karar alınırsa o farklı. Tabii o zaman olabilir." dedi.

"Aday konusundaki kriterleriniz nelerdir?" şeklinde soruyu da Karamollaoğlu, "Bugüne kadar yapılan çalışmalarda ortaya konulan politikalara uyum sağlaması gerekecek. Tabii herkes aynı şeyi söylüyor. Seçilebilir olma ihtimali yüksek olacak." diye yanıtladı.

Karamollaoğlu, bir soru üzerine de altılı masanın gündeminde HDP ile görüşme konusunun yer almadığını dile getirdi.

Bir gazetecinin "Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda sonucun çıkmasını bekliyor musunuz?" sorusu üzerine de Karamollaoğlu, "Aslında bekliyoruz. Yani anketlerde öyle bir ihtimal güçlü gözüküyor ama tabii yüzde 100 bir şey söylemek de mümkün değil." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 47
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz ajanı şaşırtama devam ediyor
    Cevapla
  • sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    LELEYİN ÖMRÜ GAK GAK İLE GECERMİŞ aç tavuk rüyasında darı görürmüş yandan yürü derler adama
    Cevapla
  • Ali Baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne hallere düştünüz. Türkiye için milli güvenlik problemi olan kişilerin kuyruğuna takıldınız.. En kötüsü de,,, Sonun da.. Acınacak hallere düştünüz..
    Cevapla
  • alii 1 yıl önce Şikayet Et
    By, karamolla, seçimi kazanırsanız sen bakan olacaksın, bakan olunca açılışına karşı çıktığın, AYASOFYA' yı müzeye çevirecekmisin?
    Cevapla
  • Cesur Baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Çakma bilge, iktidara geldin de geliştireceğin politikaların mı kaldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle