AK Parti'den Hollanda'daki skandala sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hollanda’nın Lahey kentinde bir faşist, Kur'an-ı Kerim’i hedef alan alçakça bir saldırı gerçekleştirdi. Bu saldırıyı lanetliyoruz" dedi.

GİRİŞ 24.01.2023 12:56 GÜNCELLEME 26.01.2023 16:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Hollanda’nın Lahey kentinde Kur'an-ı Kerim’in hedef almasına ilişkin açıklama yaptı.

Çelik, şu ifadelere yer verdi:

"Hollanda’nın Lahey kentinde bir faşist, Kur'an-ı Kerim’i hedef alan alçakça bir saldırı gerçekleştirdi. Bu saldırıyı lanetliyoruz. Hollanda makamları bu faşist saldırıya karşı net bir tavır almalıdır. İnsanlığa karşı işlenen suçlar, Avrupa kentlerinde insani değerlere meydan okuyor. Bu tüm Avrupa demokrasileri için tehdittir. Faşistler tüm dinleri ve insani değerleri tehdit etmektedir. Bunlara karşı ortak mücadele şarttır."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • -Gözlemci 1 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an tüm dinlerin peygamberini övgüyle anlatır..tahrif edilmeden önceki kutsal kitabın kabulünü hak görür..Bu durumda tüm dinler hedef alınmış oluyor..Böyle izahi yerinde olur..Bazı ezoterik yapıların niyetleri bellidir Tanrıyı kıyamete zorlama karışıklık kaos savaşların çıkartılma isteğidir
    Cevapla
  • meryem 1 yıl önce Şikayet Et
    Kitap mı çarpar yoksa bu kutsal kitabımız Kuran-ı Kerimi indiren kainatın yaratıcı ve sonsuz ilim sahibi olan Hâlık-ı zülcelâli ve'l-ikram olan Allah mı elbette bunun cezası vardır dünyada olmasa bile ahirette inşallah
    Cevapla
  • VEFA 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM sen yüce kitabına uzanan bu elleri kökünden kurut aleme ibret için bu kitabımızı yakanları ibretlik cezalar ver
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    Hristiyan bir ırkçı, faşist terörist, bizim kutsal kitabımız Kuran'ı kerime el ve dil uzatmış, Allah onların ellerini ve dillerini kurutsun. AMİN
    Cevapla
  • kahrolsun avrupa 1 yıl önce Şikayet Et
    biz ne aciz insanlarız. Allahın kitabı yakılıyor biz müslümanlar net bir tavır alamıyoruz. Kafire net bir tavır alın diyoruz. biz net bir tavır alsak iki tanesini cehenneme göndersek bir daha cürret edebilirler mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde