Tarihi fotoğraf ortaya çıktı, çarpıcı mekan detayı: Dünya gündemine oturmadan hemen önce..

Türk İHA ve SİHA'larının henüz dünya gündemine oturmadığı 2009 yılına ait çok anlamlı bir kare ortaya çıktı. Karede, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ile Genel Müdür Haluk Bayraktar'ın Erdoğan'a hastanede sunum yaptığı görülüyor.

Tarihi fotoğraf ortaya çıktı, çarpıcı mekan detayı: Dünya gündemine oturmadan hemen önce..
Tarihi fotoğraf ortaya çıktı, çarpıcı mekan detayı: Dünya gündemine oturmadan hemen önce..
GİRİŞ 24.01.2023 15:56 GÜNCELLEME 24.01.2023 15:56
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

İnsansız hava araçları alanında Türkiye'yi uluslararası alanda üst sıralara taşıyan Bayraktar kardeşlerin yıllar önce çekilen önemli bir fotoğrafı ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde, 2009 yılında çekilen fotoğraf karesinde, Erdoğan'a Selçuk Bayraktar ile Haluk Bayraktar bir hastanede sunum yaparken görülüyor.

Türkiye'nin gururu olan Bayraktar Akıncı, BayraktarTB2 ve Kızılelma gibi insansız hava araçlarını üreten ve birçok ülke tarafından tercih edilen Baykar firması oldu.

Bayraktar kardeşlerin yıllar önce yaptıkları çalışmayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a başbakan olduğu dönemde anlattıkları anın fotoğrafı ortaya çıktı.

ERDOĞAN'IN ÖZDEMİR BAYRAKTAR'I HASTANEDE ZİYARET ETTİĞİ SIRADA ÇEKİLDİ

Başkan Erdoğan, merhum babaları Özdemir Bayraktar'ı hastanede ziyaret ettikten sonra Selçuk ve Haluk Bayraktar kardeşler ile bir araya geldi.

İki kardeş, dizüstü bilgisayar ile hastanede Bayraktar İHA'lar hakkında sunum yaptı. Tarihi fotoğraf karesi ise objektife böyle yansıdı.

KIZILELMA İKİNCİ UÇUŞ TESTİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Baykar firmasının son olarak ürettiği ve geleceğin muharebe konseptine yön verecek olan Bayraktar KIZILELMA (MİUS), gövde içinde taşıyacağı mühimmatları ile belirlenen hedeflere taarruz gerçekleştirebilecek.

Bayraktar KIZILELMA (MİUS), düşük radar kesitiyle güvenlik güçleri için güç çarpanı olacak. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı KIZIELMA'nın başarıyla tamamladığı 2. Uçuş testini Twitter'dan paylaştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Hayrullah Kınalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizlere daha çok güç ve kuvvet versin. Allah yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Nusret 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli gurur . Kiskaananlar kandile yallahh
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Seviyorum sizleri bayraktar ailesi Rabbim yolunuzu açık etsin ahirete intikal eden yakınlarınızada rahmet eylesin inşallah. Kıskananlar ve vatan hainleri çatlasın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Hüseyin Koçak 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Allah ölmüşlerine rahmet eylesin, dünya'daki lerine sağlıklı mutlu bereketli uzun ömür versin inşallah. Rabbim kötülere de fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Salim 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Aminn
    Cevapla
  • Mücahıt 1 yıl önce Şikayet Et
    Amın amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'